Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντοπίστηκε σορός στα συντρίμμια του αεροσκάφους του Σάλα

Εντοπίστηκε σορός στα συντρίμμια του αεροσκάφους του Σάλα

Οι ιδιώτες ερευνητές αεροπορικών δυστυχημάτων που αναζητούσαν ίχνη του αεροσκάφους που εξαφανίστηκε πάνω από τη Μάγχη στις 21 Ιανουαρίου κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν στον βυθό της θάλασσας κοντά στη νήσο Γκέρνσεϊ ανήκουν σε αυτό που μετέφερε τον Ιταλοαργεντινό ποδοσφαιριστή

Οι ιδιώτες ερευνητές αεροπορικών δυστυχημάτων που αναζητούσαν ίχνη του αεροσκάφους που εξαφανίστηκε πάνω από τη Μάγχη στις 21 Ιανουαρίου κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν στον βυθό της θάλασσας κοντά στη νήσο Γκέρνσεϊ ανήκουν σε αυτό που μετέφερε τον Ιταλοαργεντινό ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα, καθώς και ότι μια σορός είναι ορατή μέσα σ’ αυτά.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μετέβαινε στις 21 Ιανουαρίου αεροπορικώς από τη Νάντη της δυτικής Γαλλίας στο Κάρντιφ της Ουαλίας για να κάνει το ντεμπούτο του στην ομάδα Cardiff City, όταν το αεροπλάνο με πιλότο τον Ντέιβιντ Ίμποτσον πιστεύεται πως συνετρίβη στη θάλασσα.

«Βάσει της ανάλυσης των εικόνων από το ROV (τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο), οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το αντικείμενο είναι συντρίμμια του αγνοούμενου αεροσκάφους Piper Malibu», αναφέρεται σε δήλωση της βρετανικής υπηρεσίας διερεύνησης αεροπορικών δυστυχημάτων AAIB.

«Δυστυχώς στις εικόνες του βίντεο ένας επιβαίνων είναι ορατός μέσα στα συντρίμμια. Η AAIB εξετάζει τώρα τα επόμενα βήματα, σε διαβούλευση με τις οικογένειες του πιλότου και του επιβάτη, καθώς και με την αστυνομία».

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024