Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συριζαϊκή συγκέντρωση δεν γίνεται χωρίς ΜΑΤ

Συριζαϊκή συγκέντρωση δεν γίνεται χωρίς ΜΑΤ

«Δύσκολοι καιροί για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το επισημαίνω γιατί δεν υπάρχει ομιλία ή εκδήλωση που να διοργανώνουν και να μη σημειωθούν επεισόδια, αποδοκιμασίες και λοιπά παρατράγουδα», αναφέρει ο Μικροπολιτικός των «Νέων»

«Δύσκολοι καιροί για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το επισημαίνω γιατί δεν υπάρχει ομιλία ή εκδήλωση που να διοργανώνουν και να μη σημειωθούν επεισόδια, αποδοκιμασίες και λοιπά παρατράγουδα», αναφέρει ο Μικροπολιτικός των «Νέων».

«Και βέβαια και τα απαραίτητα ΜΑΤ να περιφρουρούν τους υπουργούς ή τους κομματικούς. Το δελτίο θυέλλης τώρα είχε φασαρία στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου το απόγευμα της Παρασκευής οι Δημήτρης Τζανακόπουλος, Σπύρος Δανέλλης και Γιάννης Ραγκούσης θα μίλαγαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όπου είχε προγραμματιστεί event της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ηρακλείου.

Εκεί, που λέτε, μαζεύτηκαν δεκάδες πολίτες που άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ ακούστηκε μέχρι και το «Πότε θα κάνει ξαστεριά». Ιδιαίτερα επιθετικοί ήταν οι συγκεντρωμένοι κατά του Κρητικού Δανέλλη -μου μεταφέρουν.

Μπλόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά, στα Γρεβενά, τα άκουσε και ο πασοκογενής και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπγιάλας. Πήγε στον χορό των αστυνομικών εκεί, ξεκίνησε να εκφωνεί ένα προεκλογικό λογύδριο και κάπου σε εκείνο το σημείο άρχισαν οι φωνές και οι αποδοκιμασίες, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει την ομιλία του.

Ο δε Δημήτρης Παπαδημούλης επιχείρησε να μιλήσει στις Σέρρες. Δύσκολα βέβαια και εκεί, αφού παρά την τεράστια αστυνομική παρουσία, πολίτες κατάφεραν να φτάσουν στον χώρο όπου θα έκανε την ομιλία του και φώναξαν συνθήματα. Εδώ είχαμε μέχρι και προσαγωγές. Τα είχαν μαζί του όχι μόνο για τις Πρέσπες, αλλά και για τα αγροτικά, ενώ με τρακτέρ έκλεισαν συμβολικά την Εθνική Σερρών-Θεσσαλονίκης.»

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024