Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-ΑΜG GLB 35 2020: Η νέα άφιξη ισχύος στον κόσμο της περιπέτειας

Mercedes-ΑΜG GLB 35 2020: Η νέα άφιξη ισχύος στον κόσμο της περιπέτειας

Το δεύτερο μικρότερο σε μέγεθος SUV που η γερμανική φίρμα θα προσθέσει στην γκάμα της εντός της χρόνιας δεν θα αποτελέσει εξαίρεση από το νεοσύστατο AMG κανόνα μιας εισαγωγικής έκδοσης με τα διακριτικά GLB 35 AMG.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Η νέα περιπετειώδης προσθήκη στην γκάμα των «μικρών» της Mercedes-Benz, έχει δώσει αρκετές φορές τα διαπιστευτήριά της ως δοκιμαστικό πρωτότυπο, αποκαλύπτοντας ότι το μοντέλο που θα τοποθετηθεί πάνω από την GLA στην γκάμα θα υιοθετήσει ένα πιο αυθεντικό off-road σχεδιαστικό χαρακτήρα.

Πλην των ιδιαίτερων σχεδιαστικών της χαρακτηριστικών που θα αφορούν όλο το εύρος της γκάμας της GLB, στην προκειμένη περίπτωση δεν πρόκειται για μια «απλή» έκδοση του νέου μοντέλου το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παρουσιαστεί στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά για την εισαγωγική AMG έκδοση με τα διακριτικά 35.

Όπως και στην περίπτωση της νέας A-Class με την οποία η GLB μοιράζεται την ίδια αρχιτεκτονική και πολλά από τα μηχανικά της μέρη, το νέο SUV της γερμανικής φίρμας θα συμπεριλάβει στην γκάμα του την νέα «μικρή» AMG έκδοση η οποία θα έχει πολλά κοινά με την AMG Α 35.

To κυριότερο θα είναι ο δίλιτρος turbo κινητήρας των 306 ίππων ο οποίος θα συνδυάζεται de facto με σύστημα τετρακίνησης, δια χειρός AMG και το επτά σχέσεων κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Την τοποθέτηση του ανωτέρω συνόλου θα πλαισιώσουν μια σειρά από τροποποιήσεις σε ανάρτηση, σύστημα διεύθυνσης και πέδησης οι οποίες θα φροντίσουν να της δώσουν τα απαραίτητα εφόδια για την πλήρη αξιοποίηση της γενναιόδωρης ισχύος.

Σε ό,τι αφορά, την άφιξη της έκδοσης με δεδομένο ότι η GLB θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στις αρχές του β΄εξαμήνου τoυ 2019, η AMG GLB 35 θα ακολουθήσει στο τέλος της χρονιάς.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024