Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στην Καλαμάτα: Ποια ήταν τα θύματα της φονικής έκρηξης

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Ποια ήταν τα θύματα της φονικής έκρηξης

Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Καλαμάτα με τρεις γυναίκες να βρίσκουν τραγικό θάνατο μέσα σε μια ταβέρνα, έπειτα από έκρηξη

Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Καλαμάτα με τρεις γυναίκες να βρίσκουν τραγικό θάνατο μέσα σε μια ταβέρνα, έπειτα από έκρηξη.

Λίγα λεπτά μετά τις 21:00 σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική της Καλαμάτας για φωτιά σε ταβέρνα στη συμβολή των Οδών Ηρώων & Σανταρόζα.

Η έκρηξη σημειώθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε φιάλη υγραερίου τη στιγμή που η σύζυγος του ιδιοκτήτη του μαγαζιού προσπαθούσε να την αλλάξει, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μαζί με δύο εργαζόμενες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρές είναι δύο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 χρόνων αντίστοιχα, καθώς και η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη.
Επίσης, από την έκρηξη της φιάλης του υγραερίου τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ηλικίας 53 χρόνων και μία εργαζόμενη, ηλικίας 27 χρόνων.

Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Την ώρα που σημειώθηκε η έκρηξη και η φωτιά στην ταβέρνα βρίσκονταν περίπου 15 πελάτες, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν καθώς έπεσε η εξωτερική πόρτα. Χρειάστηκε η συμβολή περιοίκων για να απεγκλωβιστούν και λίγο μετά και των ανδρών της πυροσβεστικής από την Καλαμάτα.

Κανείς από τους πελάτες δεν τραυματίστηκε. Εκτός της μεγάλης κινητοποίησης της πυροσβεστικής, στο σημείο βρέθηκαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ Καλαμάτας.

«Όταν φτάσαμε εντοπίστηκαν στο κατάστημα μικροεστίες και βρέθηκαν τρεις γυναίκες στον χώρο της κουζίνας, χωρίς εμφανή σημάδια ζωής. Γίνονται ενέργειες από το ανακριτικό τμήμα της υπηρεσίες για τα αίτια της πυρκαγιάς» είπε πυροσβέστης, που βρέθηκε στο σημείο.

Τραγωδία από έκρηξη σε ταβέρνα στην Καλαμάτα!

Τραγωδία από έκρηξη σε ταβέρνα στην Καλαμάτα. Τρεις οι νεκροί με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι… Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο.

Δημοσιεύτηκε από Μεσόγειος Τηλεόραση στις Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019

Δημοσιεύτηκε από best-tv.gr στις Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019

Δημοσιεύτηκε από best-tv.gr στις Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019

Δημοσιεύτηκε από best-tv.gr στις Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024