Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Πρώτη προπόνηση για Ίνγκασον και Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Πρώτη προπόνηση για Ίνγκασον και Ολιβέιρα

Με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ να ενσωματώνονται άμεσα στις προπονήσεις, ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε με μια προπόνηση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλεύει πάνω στο τακτικό κομμάτι για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Στην προπόνηση συμμετείχαν τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, είχε στην διάθεση όλους τους ποδοσφαιριστές ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός ασχολήθηκε με την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στην Ένωση στην Αθήνα.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, ενώ με την ομάδα ενσωματώθηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ο Ίνγκι Ίνγκασον και ο Σέρζιο Ολιβέιρα , που σήκωσαν μανίκια.

Στον αντίποδα ο Χοσέ Κάνιας συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει αύριο το πρωί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας στη συνέχεια η αποστολή αφού γευματίσει θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024