Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προβλέψεις Φεβρουαρίου: Β' μέρος

Προβλέψεις Φεβρουαρίου: Β’ μέρος

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 19/2 στην Παρθένο και της δίνει πιο θετική όψη ο Ουρανός. Θα επηρεάσει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου, οι οποίοι θα βιώσουν σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο.

Ζυγέ αναθεωρήσεις σε προσωπικό επίπεδο έχει το πρόγραμμα. Παράλληλα ευνοείσαι οικονομικά ενώ επαγγελματικά μπορείς να πείσεις και τους πιο δύσκολους ακροατές να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Ότι και αν κάνεις προετοιμάσου σωστά και δράσε με σοβαρότητα.

Σκορπιέ στο επίκεντρο έχεις και αυτό τον μήνα τα οικονομικά. Στην εξέλιξη των υποθέσεών σου θα σε βοηθήσουν ένστικτο, διορατικότητα και  εργατικότητά. Αισθηματικά και προσωπικά  θα τα διαχειριστείς πιο εύκολα. Απλά φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες και να επιμείνεις εκεί που χρειάζεται.

Τοξότη ενδέχεται να δυσκολευτείς να εφαρμόσεις τις πρόσφατες καλές ιδέες ή αποφάσεις σου στην εργασία, αλλά μην πτοείσαι. Εφόσον έχει προετοιμαστεί κατάλληλα όλα θα γίνουν. Αισθηματικά ο μήνας φέρνει διλήμματα. Εξήγησε τις προθέσεις στον σύντροφό σου και μην εκνευρίζεσαι όταν είναι αρνητικός.

Αιγόκερε  κάνε υπομονή το πρώτο δεκαήμερο, που θα χαρακτηρίζεται από ένταση και νεύρα, καθώς το κλίμα θα αλλάξει από τις 15 του μήνα και μετά. Οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου και τις επαφές σου με ανθρώπους που έχουν λόγο στις εξελίξεις. Οικονομικά έχεις προνοήσει για τις δύσκολες ημέρες.

Υδροχόε ξεπερνάς σταδιακά τις δυσκολίες του παρελθόντος και μπαίνεις σε μια νέα εποχή επαγγελματικά, που θα γεμίσει και το πορτοφόλι σου. Αισθηματικά χρειάζεται να αναθεωρήσεις κάπως τη σχέση σου με τον σύντροφό σου.

 Ιχθύ μην αντιστέκεσαι σε οτιδήποτε δεν μπορεί να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη. Δείξε υπομονή, μην σπαταλάς δυνάμεις και χρήμα. Αισθηματικά όλα εξαρτώνται από εσένα.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024