Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιεϊρίνια: «Για να πετύχουμε τον στόχο πρέπει να νικήσουμε στο ΟΑΚΑ»

Βιεϊρίνια: «Για να πετύχουμε τον στόχο πρέπει να νικήσουμε στο ΟΑΚΑ»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν θέλησε να μιλήσει για το τι έγινε πέρσι με την ΑΕΚ, αλλά μόνο για την προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα του για να πάρει το πρωτάθλημα. Παράλληλα εξήρε το ταλέντο του Δημήτρη Γιαννούλη

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τον Δημήτρη Γιαννούλη και αποκάλυψε όλα όσα γνωρίζει για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Αρχικά μίλησε για την δική του κατάσταση και για το αν πρόλαβε να ξεκουραστεί από το παιχνίδι που έμεινε εκτός με τον ΠΑΣ: «Ξεκούραστος είμαι, ακολουθεί ένα ντέρμπι, οπότε σε τέτοια παιχνίδια η κούραση δεν σε επηρεάζει».

-Για το πώς έζησε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ από την κερκίδα: «Ήθελα να παίξω, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να είσαι εκτός αγωνιστικού χώρου όταν ο αγώνας πάει έτσι. Ευτυχώς η δουλειά μας είχε ένα καλό τέλος και συνεχίζουμε έτσι για να πετυχαίνουμε μόνο νίκες».

-Για τι θέση που θέλει να αγωνίζεται: «Εγώ θέλω να παίζω συνέχεια να βοηθήσω την ομάδα. Παίζω όπου με πει ο προπονητής. Η ομάδα είναι πάνω από όλα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει είτε παίζει ο Βιεϊρίνια, είτε ο Πρίγιοβιτς που έφυγε».

-Για τον Γιαννούλη και την εικόνα του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι. Όλοι ξέρουν τι ποιότητα έχει. Γι’ αυτό τον λόγο ήρθε από τώρα πίσω. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Είναι πολύ σημαντικός όπως και όλοι οι παίκτες που ήρθανε. Μακάρι να παίζει καλά για να πάω και εγώ πιο μπροστά (γέλια). Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Γιαννούλη δίπλα μας. Όλοι είναι εδώ για έναν στόχο. Μας νοιάζει μόνο να κερδίζουμε. Είχαμε 80% κατοχή της μπάλας, αυτό τα λέει όλα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά, βοήθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές».

-Για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα και το τι γνωρίζει γι’ αυτόν: «Ο Σέρτζιο ήταν στις ακαδημίες της Πόρτο όταν εγώ ήμουν στην πρώτη ομάδα. Είχαμε επαφή σε προπονήσεις και σε μερικά παιχνίδια. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που έρχεται να μας βοηθήσει. Εχει κάνει πολλά παιχνίδια στη Πόρτο, έπαιξε στο Champions League παίζουμε ίδιο σύστημα, παίζει στα χαφ, του αρέσει να έχει την μπάλα, πατάει περιοχή, είναι ένας box to box μέσος. Έχει καλά στημένα, καλό σουτ. Είχαμε επαφή πριν έρθει, με πήρε τηλέφωνο ο Πέπε, που είναι φίλος μου και με ρώτησε αν έχει την άδειά μου να του δώσει το τηλέφωνο μου. Του μίλησε και ο Κονσεϊσάο για την ομάδα, τον κόσμο, την πόλη. Θα μιλήσω μαζί του και θα του πω ότι χρειάζεται να ξέρει».

-Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν είναι ένα ακόμα παιχνίδι της σειράς. Είναι ένα ντέρμπι. Είμαστε σε καλή κατάσταση, το ίδιο και η ΑΕΚ παίζει καλά, παίζουμε στην έδρα της, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη, αυτός είναι ο στόχος μας. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε. Το παιχνίδι θα κριθεί σε λεπτομέρειες».

-Για το αν επηρεάζουν την έκβαση του αγώνα όσα έγιναν πέρυσι: «Ό,τι έγινε, έγινε είναι άλλη χρονιά, άλλο πρωτάθλημα, άλλα δεδομένα. Είναι ντέρμπι και θα ναι δύσκολο. Όλα τα ντέρμπι είναι δύσκολα, είτε με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, τον Άρη. Αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας πρέπει να κερδίσουμε παντού και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στο ΟΑΚΑ».

-Για το τι θα κρίνει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ: «Θα φανεί μετά τι θα κρίνει η νίκη. Στην ουσία είναι τρεις βαθμοί. Δεν σκεφτόμαστε πως θα είμαστε αν χάσουμε, σκεφτόμαστε μόνο πως θα κερδίσουμε»

-Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ και το κατά πόσο ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα: «Οι μεταγραφές είναι δουλειά του προπονητή, της διοίκησης, έχουμε δείξει πως από πέρυσι μέχρι φέτος έχουμε μεγάλη αλλαγή σε νοοτροπία. Μακάρι να μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε έτσι».

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024