Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλαγή δεδομένων και ανανεώνει ο Τζαβέλλας με Αλάνιασπορ

Αλλαγή δεδομένων και ανανεώνει ο Τζαβέλλας με Αλάνιασπορ

Μετά από βελτιωμένη πρόταση που κατάθεσε η διοίκηση της Αλάνιασπορ, φαίνεται πως τελικά ο Τζαβέλλας αποφάσισε να ανανεώσει και να μείνει στην Τουρκία

Ανατροπή δεδομένων είχαμε σχετικά με το μέλλον του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο Έλληνας αμυντικός δεν περνούσε καλά στην Αλάνιασπορ, το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας ήταν βαρύ, ενώ στο οικονομικό σκέλος ο 31χρονος δεν ήταν ικανοποιημένος. Όλα συνωμοτούσαν για την φυγή του ποδοσφαιριστή από την γειτονική χώρα, όμως τα γεγονότα πήραν διαφορετική τροπή.

Η Αλάνιασπορ παραμένει εδώ και 5 παιχνίδια αήττητη και χάρη σε δυο σερί νίκες κατάφερε να απομακρυνθεί από τις θέσεις του υποβιβασμού, ενώ πλέον έχει «φωλιάσει» στη πρώτη δεκάδα. Τα θετικά αποτελέσματα έφεραν αλλαγή κλίματος στα αποδυτήρια αλλά και στην ίδια τη διοίκηση.

Το συμβόλαιο του Τζαβέλλα λήγει το προσεχές καλοκαίρι και λόγω των δυσμενών καταστάσεων καμία πλευρά δεν ήθελε τη συνέχιση της συνεργασίας.

Ωστόσο, οι απανωτές αλλαγές προκάλεσαν… άλλη μια και στη στάση των διοικούντων, οι οποίοι αποφάσισαν να ανταμείψουν τον έμπειρο αμυντικό για την τριετή συνεισφορά του με μια εξαιρετική προσφορά ανανέωσης.

Βάσει αυτών, όλα δείχνουν πως έχουμε ολική ανατροπή δεδομένων για την περίπτωση του 31χρονου, ο οποίος εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024