Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμμενιάδας συνέχεια...

Καμμενιάδας συνέχεια…

Ο Καμμένος έκανε επανάσταση, αλλά περιμένει να του... βολέψουν το κόμμα του

Το κακόγουστο αστείο με τον Πάνο Καμμένο και τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται. Μετά τις απειλές του ότι θα το κάνει… Κούγκι και τους εκβιασμούς του προκειμένου να μην του διαλύσουν την κοινοβουλευτική ομάδα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξαναέκανε… επανάσταση. Διεμήνυσε στον πρωθυπουργό ότι «οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανέναν, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας» και συνέχισε κάτι ακατάληπτα του στυλ: «Δεν δέχομαι δε ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειάς μου. Πάρε και τα προνόμια κράτα και τους αστυνομικούς. Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν και Έλληνες Αλέξη…» αναφέρει ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην ανάρτησή του.

Προφανώς η αντίδραση του Πάνου Καμμένου έχει να κάνει με τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στη Βουλή με τα σχέδια διάσωσης των ΑΝΕΛ. Και σε μια προσπάθεια να φανεί ότι δεν υπάρχει συναλλαγή κι ότι τους χωρίζει χάος, ο πρώην υπουργός επιχειρεί με ψευτοτσαμπουκάδες να διαφοροποιηθεί.

Βεβαίως, με την Κατερίνα Παπακώστα ήταν πλάι – πλάι σε εκδήλωση, παρά το «στεγνό καθάρισμα» που του έκανε η… επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΟΡΜΗΣ.

Η ακόμη μεγαλύτερη πλάκα, πάντως, έγινε από τον Πάνο Σκουρλέτη ο οποίος σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε, σε τοπικά ΜΜΕ, από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας στην Κοζάνη, μίλησε για τον πρώην κυβερνητικό εταίρο.

Οταν κλήθηκε να σχολιάσει τη στάση του Πάνου Καμμένου μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση είπε συγκεκριμένα πως: «Ειλικρινά, όσο μιλάει ο κ. Καμμένος, αποτελεί μια έκπληξη και μια απογοήτευση. Εμείς δεν τον είχαμε γνωρίσει έτσι…»

Ενας έρωτας που τέλειωσε και μια παρωδία που συνεχίζεται…

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024