Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η απάντηση του Πολάκη στην Κωνσταντοπούλου για το «κανίς»

Η απάντηση του Πολάκη στην Κωνσταντοπούλου για το «κανίς»

Με μια... λακωνική για τα δεδομένα του ανάρτηση απάντησε ο Παύλος Πολάκης στην επίθεση που δέχθηκε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία τον αποκάλεσε αναπληρωτή υπουργό Υγείας «κανίς που κάνει την πάπια», και τον κατηγόρησε πως ως «τζάμπα μάγκας», «κόβει κορδέλες σε Νοσοκομεία χωρίς μηχανήματα κι εξοπλισμό, κατά το πρότυπο των εγκαινίων Μετρό χωρίς συρμούς» και παράλληλα πως «γρυλλίζει στους δημοσιογράφους την ώρα που νιαουρίζει στους δανειστές της χώρας και κουνάει την ουρά του στα συμφέροντα που εκπροσωπούν».

Σε νέο παραλήρημα προχώρησε ο Παύλος Πολάκης εναντίον όσων του ασκούν κριτική, αποφεύγοντας για άλλη μια φορά να απαντήσει επί της ουσίας της κριτικής, αναμασώντας παλιές ιστορίες και τα… νούμερα τηλεθέασης.

Με μια, λακωνική για τα δικά του δεδομένα, ανάρτηση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία τον είχε αποκαλέσει «κανίς που κάνει την πάπια», «τζάμπα μάγκα που κόβει κορδέλες σε Νοσοκομεία χωρίς μηχανήματα κι εξοπλισμό, κατά το πρότυπο των εγκαινίων Μετρό χωρίς συρμούς» και παράλληλα τον κατηγόρησε πως «γρυλίζει στους δημοσιογράφους την ώρα που νιαουρίζει στους δανειστές της χώρας και κουνάει την ουρά του στα συμφέροντα που εκπροσωπούν».

Ο Π. Πολάκης απάντησε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφερόμενος για άλλη μια φορά στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί και στη δημοσιογράφο Τατιάνα Στεφανίδου για την κριτική που του ασκεί μέσα από την εκπομπή της στον Σκάι.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Πολάκη:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024