Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανοίγουν… γκαζόζες στους ΑΝΕΛ - «Θα παραιτηθώ σε 5 μέρες» λέει τώρα ο Παπαχριστόπουλος

Ανοίγουν… γκαζόζες στους ΑΝΕΛ – «Θα παραιτηθώ σε 5 μέρες» λέει τώρα ο Παπαχριστόπουλος

Τον λόγο την καθυστέρηση παράδοσης της έδρας του, εξήγησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση διάσωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ, καθώς όπως προέκυψε μετά τη συνάντηση που είχε ο βουλευτής του κόμματος  Θανάσης Παπαχριστόπουλος – ο οποίος θα υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του – με τον πρόεδρο της Βουλής, ανέφερε ότι θα την καθυστερήσει για 4 με 5 ημέρες.

Ο πρόεδρος της Βουλής σαν να απευθύνεται σε βουλευτή του κόμματός του ζήτησε να διατηρήσει την έδρα του για 4-5 ημέρες ακόμη, καθώς όπως είπε μέσα στην εβδομάδα θα ψηφιστεί το πρωτόκολλο για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος ο οποίος έφτασε με καθυστέρηση στη Βουλή προκειμένου να παραιτηθεί επειδή… χάλασε το αυτοκίνητό του – όπως είπε ο ίδιος νωρίτερα – δεν έχασε την ευκαιρία και  αποδέχτηκε την πρόταση διευκρινίζοντας ότι αμέσως μετά θα παραιτηθεί.

Μάλιστα λίγο αργότερα διευκρίνισε ότι «ο πρόεδρος της Βουλής με παρακάλεσε  επειδή για να ισχύσει η Συνθήκη των Πρεσπών, πρέπει το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ να ψηφιστεί». Αυτή η παραίτηση, πρόσθεσε, θα πάρει μία παράταση τεσσάρων-πέντε ημερών.

«Η αμαρτία μου θα είναι αυτές οι 4 με 5 ημέρες»

«Έχω υποσχεθεί να υποβάλω παραίτηση σήμερα. Δεν πειράζει, τα προσωπικά μου είναι πιο κάτω από την ένταση που υπάρχει και νομίζω ότι μέσα στην προσεχή εβδομάδα, θα τελειώσει αυτή η ιστορία», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος θέλοντας να δικαιολογήσει τους λόγους για την αναβολή παράδοσης της έδρας και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που ο πρόεδρος με παρακάλεσε, αναβάλλω την παραίτηση για 4 με 5 ημέρες και παίρνω το χρέος της ανακολουθίας μου. Η αμαρτία μου θα είναι αυτές οι 4 με 5 ημέρες».

Οι «κακές γλώσσες» πάντως λένε ότι η καθυστέρηση για την παραίτηση του κ. Παπαχριστόπουλου συνδέεται και με το γεγονός ότι η κυβέρνηση ψάχνει να βρει μία «φόρμουλα» ώστε να διασωθεί η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

Σπυράκη: Όλοι έχουν καταλάβει ότι Καμμένος εκβιάζει τον Τσίπρα

Την ίδια στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά τα κωμικοτραγικά γεγονότα στο κοινοβούλιο, η ΝΔ περνάει στην αντεπίθεση τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος να υποκύψει στους «εκβιασμούς» Καμμένου ενώ την ίδια στιγμή ζητά από το Νίκο Βούτση να περιφρουρήσει το κύρος της Βουλής.

«Όλοι πια έχουν καταλάβει ότι ο κ. Καμμένος εκβιάζει τον κ. Τσίπρα και ότι ο πρωθυπουργός -για λόγους που εκείνος γνωρίζει- είναι έτοιμος να υποκύψει στον εκβιασμό του, προκειμένου ο συνεταίρος του να μην αποκαλύψει όσα γνωρίζει για την κοινή τους διακυβέρνηση» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ για να προσθέσει.

«Οι θεσμοί, ωστόσο, δεν είναι παιχνίδι. Η Ν.Δ. καλεί τον κ. Βούτση να περιφρουρήσει το κύρος της Βουλής και να μην αποδειχθεί και εκείνος μέρος αυτής της παρακμιακής συναλλαγής».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024