Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό

Μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό

Οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ με 27-23, έκαναν το «2 στα 2» απέναντι στον Δικέφαλο και προκρίθηκαν πανηγυρικά στον τελικό του Κυπέλλου.

Ηταν το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το επιβεβαίωσε απόλυτα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του και στα δύο παιχνίδια της ημιτελικής φάσης. Ο Ολυμπιακός νίκησε και στον επαναληπτικό τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 27-23 και με «2 στα 2» απέναντι στον Δικέφαλο προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Νέαπολης, οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν όσο χρειάστηκε και επικράτησαν του μεγάλου τους αντιπάλου, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την ανωτερότητά τους. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα «άλωσε» με χαρακτηριστική ευκολία την έδρα του ΠΑΟΚ και σφράγισε δια περιπάτου το εισιτήριό της για το μεγάλο τελικό.

Οι Πειραιώτες πλέον απέναντι στους Κιτρινόμαυρους θα προσπαθήσουν να πάρουν το δεύτερο σερί Κύπελλο και να βάλουν τις βάσεις για το δεύτερο διαδοχικό νταμπλ.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 4-2 και λίγο αργότερα έκαναν το 9-6. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, αντέδρασε και με 3-0 σερί ισοφάρισε σε 9-9. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 13-12.  Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος και προηγήθηκαν με 15-13 και στη συνέχεια με 17-13. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν το πάνω χέρι και στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου έφτασαν στο 20-16. Οι γηπεδούχοι ροκάνισαν τη διαφορά και μείωσαν στα 2 γκολ (21-23, 22-24, 23-25), αλλά οι παίκτες του Ζαραβίνα παρέμειναν ψύχραιμοι και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη-πρόκριση στον τελικό.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024