Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Προμηθέας και ο λόξιγκας του Στεφ Κάρι

Ο Προμηθέας και ο λόξιγκας του Στεφ Κάρι

Μετενσαρκώθηκαν και μετεμψυχώθηκαν σε μια made in Greece εκδοχή του… Στεφανάκου πρώτα ο Γουίλ Χάτσερ (με τις δηλώσεις του Λίνου Χρυσικόπουλου) και εν συνεχεία ο Στίβεν Γκρέι (με τα σχόλια του Μάκη Γιατρά) και η κουβέντα περί της προσομοίωσης καλά κρατεί...

Ασταμάτητο λόξιγκα θα πρέπει να είχε το Σαββατοκύριακο ο Στεφ Κάρι και δεν ξέρω εάν του πέρασε!

Σοβαρολογώ, διότι με όλα όσα συνέβησαν και ελέχθησαν πρώτα στην Πυλαία και εν συνεχεία στο Περιστέρι, δόθηκε η εντύπωση ότι ο λεγάμενος δεν παίζει στους Γουόριορς, αλλά στον ΠΑΟΚ ή στο Περιστέρι!

Μετενσαρκώθηκαν και μετεμψυχώθηκαν σε μια made in Greece εκδοχή του… Στεφανάκου πρώτα ο Γουίλ Χάτσερ (με τις δηλώσεις του Λίνου Χρυσικόπουλου) και εν συνεχεία ο Στίβεν Γκρέι (με τα σχόλια του Μάκη Γιατρά) και η κουβέντα περί της προσομοίωσης καλά κρατεί…

Καλά κρατεί επίσης η κουβέντα για τον Προμηθέα Πατρών, που όχι μόνο κρατά δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, αλλά το ‘φχαριστιέται κιόλας!

Η νεαρά ελληνίς Σταχτοπούτα δρέπει δάφνες στο Champions League και συνάμα μάχεται υπέρ βωμών και εστιών στο ελληνικό πρωτάθλημα: μάχεται δηλαδή κόντρα στις τρεις ισόβαθμές της ομάδες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστέρι) για να διατηρήσει τα περσινά κεκτημένα, να σουλατσάρει ξανά στην πρώτη τετράδα και να καθιερωθεί ως εξέχον μέλος της ελίτ, που μάλιστα ξεπέρασε γρήγορα τις παιδικές ασθένειες και δεν αποτελεί πυροτέχνημα.

Το ταξίδι συνεχίζεται, αυτό είπε προχθές ο Γιατράς, ρουφώντας το νέκταρ της επιτυχίας που δεν είναι και αμελητέα, καθότι το Περιστέρι κράδαινε το λάβαρο των επτά νικών σε ισάριθμα εντός έδρας ματς.

Πριν από το αβρόχοις ποσίν πέρασμα από τη δυτική όχθη, οι Πατρινοί είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Champions League, αύριο υποδέχονται τη Νεπτούνας, το Σάββατο θα παίξουν τα ρέστα τους κόντρα στον ΠΑΟΚ από τον οποίο είχαν φάει 25 πόντους στην Πυλαία και όταν (πρώτα ο Θεός, μετά τη διακοπή του ενός μηνός) ανέβουν πάλι τα ρολά του πρωταθλήματος θα δοκιμαστεί στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ.

Σαν να λέμε δουλειές με φούντες για την ομάδα που φιλοδοξεί να αφήνει κάθε βράδυ ένα έντονο αποτύπωμα στο διάβα της…

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024