Εύκολη νίκη του Ολυμπιακού

Οι νταμπλούχες Ελλάδας χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα επικράτησαν εύκολα με 3-0 σετ και πέτυχαν μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού τον αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου για την 13η αγωνιστική της Volleyleague.

Οι Ερυθρόλευκες χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα επικράτησαν εύκολα με 3-0 σετ και διεύρυναν το νικηφόρο σερί που «τρέχουν» τον τελευταίο καιρό στην Volleyleague.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς κυριάρχησε απόλυτα στο τάραφλεξ του Μελίνα Μερκούρη και με χαρακτηριστική άνεση πήρε το πρώτο σετ με 25-14. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ, με τον Ολυμπιακό να φτάνει στο 25-10. Το τρίτο σετ ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα, με τις νταμπλούχες Ελλάδας να κάνουν το 25-13 και το 3-0 στα σετ.

Ο Σέρβος τεχνικός στο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής και είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η διακύμανση:

1ο σετ: 8-1, 16-7, 21-11, 25-14

2o σετ: 8-3, 16-6, 21-9, 25-10

3o σετ: 8-5, 16-8, 21-11, 25-13

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Από τα κόκκινα χαλιά στα χαρακώματα: Το 2000 Μέτρα μέχρι την Αντρίιβκα δεν είναι «μια προπαγανδιστική ταινία»

Ο Μστισλάβ Τσέρνοφ εξηγεί γιατί το 2000 Μέτρα μέχρι την Αντρίιβκα δεν είναι άλλη μια ταινία για τη φρίκη του πολέμου, αλλά ένα ντοκουμέντο για την απόσταση ανάμεσα στην ειρήνη της Δύσης και την ουκρανική αυτοάμυνα στην πρώτη γραμμή

Ευγενία Κοτρώτσιου
Ευγενία Κοτρώτσιου

Ανδρέας Ξανθός: Ενισχύσαμε το ΕΣΥ εν μέσω μνημονίων – Σήμερα είτε πρέπει να πληρώσεις, είτε να βρεις μέσο

Ο Ανδρέας Ξανθός, υπουργός Υγείας στα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει στο in επ' ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου του «Το Κόκκινο Νήμα: Υγεία-Κοινωνία-Πολιτική». Θυμάται την περίοδο της εφαρμογής μιας πολιτικής υγείας με αριστερό πρόσημο εν μέσω μνημονίων. Τονίζει ότι σήμερα «η εποχή αρχίζει να θυμίζει την προ ΕΣΥ περίοδο και αυτό επειδή οι πολίτες για να έχουν αξιόπιστη φροντίδα υγείας θα πρέπει είτε να πληρώνουν είτε να αναζητούν μέσο». Ξεκαθαρίζει δε πως ο δικός του κύκλος στην πολιτική έχει κλείσει.

Δημήτρης Τερζής
Δημήτρης Τερζής

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν άφησε κάποτε την υποκριτική για να «βγαίνει με κορίτσια και να κάνει παρέα με συνομηλίκους»

Μιλώντας για την επαγγελματική του πορεία σε ένα νέο επεισόδιο του Mythical Kitchen, ο Μακόλεϊ Κάλκιν είπε ότι άφησε την υποκριτική το 1994, καθώς ήθελε να ζήσει μια «κανονική ζωή».

Σύνταξη

Πώς είναι σήμερα τα σπίτια-«στολίδια» του Λαχείου των Συντακτών

Το Λαχείο Συντακτών πρωτοκυκλοφόρησε το 1927 προς ενίσχυση του ταμείου της ΕΣΗΕΑ - Τι μας δείχνουν τα σπίτια που κλήρωνε για την Αθήνα του '40, του '50 και του ’60 - Ποιοι αρχιτέκτονες τα σχεδίασαν

Κατερίνα Ροββά

Πόσο αυξάνονται οι μισθοί από την Πρωτοχρονιά, με βάση τη νέα φορολογική κλίμακα

Όσοι έχουν ετήσια εισοδήματα άνω των 10.000 ευρώ (μισθοί πάνω από 700-800 ευρώ τον μήνα) θα δουν περισσότερα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό λόγω μειωμένων κρατήσεων

Μαρία Βουργάνα
Μαρία Βουργάνα
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007