Συνεχίζει η ΚΑΕ Ολυμπιακός τα ευρηματικά της βίντεο που έχουν σκοπό να μάθει ο κόσμος καλύτερα τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής της ερυθρόλευκης σειράς «Μπες στα παπούτσια τους» ήταν ο Βασίλης Σπανούλης.
Ο αρχηγός των Πειραιωτών απάντησε σε ωραίες ερωτήσεις και αποκάλυψε τι θα έκανε εάν ήταν αόρατος και τι θα έπραττε εάν ήταν στη θέση του Ντέιβιντ Μπλατ και του Ζούκενμπεργκ.
Ξεχωριστές οι απαντήσεις του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έδειξε και μια άλλη πλευρά εκτός από εκείνη της ηγετικής φυσιογνωμίας στα παρκέ.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»