Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Ντέιβις δεν είναι πρόεδρος των ΗΠΑ που θέλει να ρίξει κυβέρνηση»

«Ο Ντέιβις δεν είναι πρόεδρος των ΗΠΑ που θέλει να ρίξει κυβέρνηση»

Ο Κέβιν Ντουράντ των Γουόριορς πήρε θέση για την απόφαση του Άντονι Ντέιβις να ζητήσει ανταλλαγή από τους Πέλικανς και υπερασπίστηκε τον Αμερικανό σούπερ σταρ

Πολύ ντόρος έχει γίνει στο ΝΒΑ από την ώρα που βγήκε η είδηση πως ο Άντονι Ντέιβις ζήτησε ανταλλαγή από του Πέλικανς. Τα σενάρια είναι πολλά, τα σχόλια επίσης, ενώ θέση πήρε για την απόφαση του «φρύδια» και ο Κέβιν Ντουράντ.

Ο σούπερ σταρ των Γουόριορς υπερασπίστηκε τον Ντέιβις για την απόφαση του τονίζοντας πως δεν είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ που θέλει να ρίξει την κυβέρνηση.

«Ο Άντονι Ντέιβις θέλει να παίξει μπάσκετ κάπου αλλού. Δεν είναι πρόεδρος των ΗΠΑ που θέλει να ρίξει την κυβέρνηση. Πρόκειται απλά για μπάσκετ και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι αυτό. Θέλουμε όλοι οι παίκτες να αποφασίζουν αυτό που θέλουν να κάνουν οι ίδιοι. Έχουμε λίγο καιρό στο σπορ, οπότε γιατί να μην κάνουμε αυτό που θέλουμε;», υποστήριξε ο άσος των πρωταθλητών.

Φέτος ο «Brow» έχει αγωνιστεί σε 41 παιχνίδια με την ομάδα του Άλβιν Τζέντρι, έχοντας κατά μέσο όρο 29,3 πόντους, 13,3 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ σε 37,0 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024