Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Παράπονα Σπανού σε Γραμμένο

Παράπονα Σπανού σε Γραμμένο

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, είχε επικοινωνία με τον Βαγγέλη Γραμμένο στον οποίο εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση της ομάδας του από τη διαιτησία.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε από τη Λαμία και έχασε πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Γιώργου Κομίνη.

Στον Ατρόμητο διαμαρτύρονται για οφσάιντ στο πρώτο γκολ αλλά και για το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του Μάκη Χάβου πήρε τη νίκη καθώς θεωρούν πως δεν υπάρχει καμία παράβαση στη φάση. Μόλις την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα ήταν που οι Περιστεριώτες έχασαν από την Ξάνθη και πάλι με πέναλτι που δεν υπήρχε και γενικά θεωρούν πως το ποτήρι έχει ξεχειλίσει.

Έτσι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, στον οποίο εξέφρασε τα παράπονά του τονίζοντας πως θέλει να συναντηθεί και με τον Μέλο Περέιρα, για τον ίδιο λόγο ωστόσο ζήτησε κι από τον ίδιο να αναλάβει δράση.

Αυτό που άκουσε από τον Βαγγέλη Γραμμένο ήταν πως γνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν και πως τον Φεβρουάριο υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τους διαιτητές ώστε να τους επιστήσει την προσοχή μιας και έρχονται κρίσιμα ματς που θα κρίνουν το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024