Ο πρωταθλητής του ύψους ξεπέρασε τα 2,26 μ. και εξασφάλισε το όριο συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα. Με τον τρόπο αυτό απαλλάχθηκε από το άγχος του ορίου και πλέον έχει το χρόνο να προετοιμαστεί με ηρεμία για την πέμπτη του συμμετοχή της καριέρας του σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού.

Ο Μπανιώτης έχει κάθε λόγο να σκέφτεται με αισιοδοξία την παρουσία του στη σεζόν, όχι μόνο εξαιτίας της σημερινής του εμφάνιση, αλλά γιατί έχει πάψει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και κατά συνέπεια κατάφερε να υλοποιήσει όπως είχε προγραμματίσει, την προετοιμασία του. Ο Μπανιώτης διαθέτει την εμπειρία να κυνηγήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτι που έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Ο επόμενος αγώνας του Μπανιώτη θα γίνει την Τρίτη (29/1) στο Τρίνετσκ. Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου ξεκίνησε τον αγώνα του με έγκυρο άλμα στα 2,10 μ. συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 2,15 μ. κι έπειτα πέρασε με την τρίτη το 2,23 μ. και 2,26 μέτρα. Ο Μπανιώτης μας έμεινε στην έκτη θέση, ωστόσο μέχρι και ο δέυτερος αθλητής είχαν την ίδια επίδοση. Ο Μπανιώτης μετά το 2,26 μ. άφησε το 2,28 μ., προκειμένου να δει τα 2,30 μ., όπου είχε αρκετά καλά άλματα στις δύο πρώτες προσπάθειες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο