Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κούτρης: «Κάναμε μια γεμάτη εμφάνιση, δείξαμε στοιχεία μεγάλης ομάδας»

Κούτρης: «Κάναμε μια γεμάτη εμφάνιση, δείξαμε στοιχεία μεγάλης ομάδας»

Ο 23χρονος μπακ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι έβγαλαν με επιτυχία ένα δύσκολο πρόγραμμα, δείχνοντας στοιχεία μεγάλης ομάδας.

Ο Ολυμπιακός με μια επιβλητική εμφάνιση «άλωσε» την Τρίπολη, επικρατώντας του Αστέρα με 2-0, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λεονάρντο Κούτρης τόνισε ότι οι Πειραιώτες έκαναν μια γεμάτη εμφάνιση και με το γρήγορο γκολ που πέτυχαν έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη.

Παράλληλα, επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι έβγαλαν με επιτυχία ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με πολλές εκτός έδρας αναμετρήσεις, δείχνοντας στοιχεία μεγάλης ομάδας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κάναμε μια γεμάτη εμφάνιση. Το ξέραμε εξαρχής ότι για να κερδίσουμε εδώ πέρα έπρεπε να παίξουμε πολύ καλά, άλλωστε παραδοσιακά δυσκολευόμαστε εδώ.

Θέλαμε να σκοράρουμε γρήγορα για να φύγει το άγχος, θα μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι, αλλά και πάλι τα καταφέραμε. Βγάλαμε με επιτυχία ένα πρόγραμμα σε επικίνδυνες έδρες, δείξαμε στοιχεία μεγάλης ομάδας, κάναμε αυτό που πρέπει να κάνει μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.

Σε αυτά τα ματς πρέπει να σκοράρεις γρήγορα για να απλοποιηθεί το παιχνίδι, να σου φύγει το άγχος και να μην πάρει θάρρος ο αντίπαλος. Τώρα ασχολούμαστε με την Λάρισα και όχι με το ντέρμπι που έρχεται. Επικεντρωνόμαστε σε κάθε ματς ξεχωριστά, όταν έρθουν τα ντέρμπι θα ασχοληθούμε με αυτά»

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024