Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μακέντα: Δεν μπήκαμε καλά στο 2019, αλλά θα παλέψουμε ως το τέλος

Μακέντα: Δεν μπήκαμε καλά στο 2019, αλλά θα παλέψουμε ως το τέλος

Ο Ιταλός επιθετικός παρευρέθηκε στον σύνδεσμο της Γιουνάιτεντ στην Αθήνα και μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι Πράσινοι θα πρέπει να μείνουν ήρεμοι και να παλέψουν ως το τέλος για να πετύχουν τους στόχους τους

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Σύνδεσμο των Ελλήνων οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρευρέθηκε ο Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι Πράσινοι δεν μπήκαν καλά στο 2019, αλλά θα παλέψουν μέχρι τέλους για να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους.

«Να τα δώσουμε όλα για τη φανέλα και την ομάδα. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε ως το τέλος», ανέφερε μεταξύ άλλων και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το Τριφύλλι θα βελτιωθεί και θα παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

Για τον Παναθηναϊκό: «Θα πάμε βήμα-βήμα. Δεν αρχίσαμε το 2019 όπως θα θέλαμε, αλλά πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Το ποδόσφαιρο έχει πάνω και κάτω. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να θέσουμε νέους στόχους και να τα δώσουμε όλα για τη φανέλα, την ομάδα και τους παίκτες. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε ως το τέλος».

Για το πώς νιώθει που ο Παναθηναϊκός στηρίζεται κυρίως σε νέα παιδιά: «Νιώθω γέρος! Μιλώντας σοβαρά, έχουμε ένα καλό γκρουπ από νέα παιδιά, που παίζουν στην ομάδα και έχουν βοηθήσει πολύ. Νιώθω υπεύθυνος να τους βοηθήσω, ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε ως σύνολο».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ήξερα κάποια πράγματα. Κυρίως γνώριζα 2-3 ομάδες, για παράδειγμα ήξερα ότι το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ήταν ένα από τα σπουδαία ντέρμπι που μπορούσες να αγωνιστείς. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική και πρόκειται για δύο σπουδαίους συλλόγους. Εγώ ανήκω στον Παναθηναϊκό, νιώθω εξαιρετικά και την επόμενη φορά που θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό, έχουμε ως στόχο να τον νικήσουμε».

Για τη σχέση του με την Γιουνάιτεντ: «Η βάση υποστηρικτών της Γιουνάιτεντ στον πλανήτη είναι κάτι εκπληκτικό. Εκπλήσσομαι που βρίσκω τόσους πολλούς στην Αθήνα. Είναι ευχάριστο για μένα, επειδή ζω εδώ τώρα, να βρίσκω τόσους υποστηρικτές της ομάδας».

Για τις αναμνήσεις του από την Μάντσεστερ: «Ναι, ισχύει. Η Μάντσεστερ συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Ήμουν ένα νεαρό παιδί και ήταν η ανάδειξη μου, με έμαθαν πολλοί. Ευτυχώς ακόμα δεν έχω μεγαλώσει πολύ και ελπίζω να βιώσω ανάλογες στιγμές στο μέλλον».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024