Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χασάν: Η επιστροφή στην Αίγυπτο δεν είναι στις επιλογές μου

Χασάν: Η επιστροφή στην Αίγυπτο δεν είναι στις επιλογές μου

Το όνομα του επιθετικού του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, έπαιξε δυνατά για ομάδες της πατρίδας του, με τον Αιγύπτιο να ξεκαθαρίζει πως σκέφτεται μόνο την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες για τον Αιγύπτιο επιθετικό του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν. Μετά από έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε έχασε τη θέση του στην 11άδα των ερυθρόλευκων και δημοσιεύματα τον ήθελαν… φευγάτο από το Λιμάνι κάνοντας λόγο είτε για επιστροφή στην Πορτογαλία είτε ακόμα και για επαναπατρισμό του.

Ο υψηλόσωμος φορ των Πειραιωτών όμως για άλλη μια φορά ήταν ξεκάθαρος πως θέλει να κλείσει τη σεζόν στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, τονίζοντας μάλιστα στους συμπατριώτες του πως η επιστροφή στην Αίγυπτο δεν είναι μια από τις προτεραιότητές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αιγύπτιου στράικερ στο «mobtada», σάιτ της πατρίδας του:

«Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση, τόσο με την Αλ Αχλί, όσο και με την Πίραμιντς. Τα όσα έχουν γραφτεί για το μέλλον μου και όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Θέλω να συνεχίσω την επαγγελματική μου καριέρα στην Ελλάδα.

Αυτή την στιγμή, δεν θέλω να εγκαταλείψω τον Ολυμπιακό και η πορεία μου εδώ είναι το μόνο που σκέφτομαι. Η ιδέα της επιστροφής μου στην Αίγυπτο, δεν είναι αυτή τη στιγμή στις επιλογές μου και δεν το σκέφτομαι καθόλου μέχρι την επόμενη σεζόν».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024