Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σούντγκρεν: «Γνωρίζω για τον Άρη, κολακευτικό το ενδιαφέρον»

Σούντγκρεν: «Γνωρίζω για τον Άρη, κολακευτικό το ενδιαφέρον»

O 28χρονος δεξιός μπακ χαφ έκανε δηλώσεις μετά το φιλικό που έδωσε η ΑΙΚ Στοκχόλμης - στο οποίο σκόραρε μάλιστα- αποκαλύπτοντας ότι έχει πληροφορηθεί το ενδιαφέρον του Άρη για το πρόσωπό του

Μετά τον Ντάνι Λάρσον, ο Αρης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη Σουηδού ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα του Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο 28χρονος φουλ μπακ έκανε δηλώσεις μετά το σημερινό (Παρασκευή 25/1) φιλικό της ΑΙΚ Στοκχόλμης με τη Σούντσβαλ στις οποίες παραδέχθηκε ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον των κίτρινων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν ο σκόρερ του τέρματος στης ομάδας του στο συγκεκριμένο ματς, το οποίο έληξε με το ισόπαλο 1-1.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το παιχνίδι: «Προφανώς και είναι ιδιαίτερα κολακευτικό αυτό το ενδιαφέρον! Έχω ακούσει και εγώ (ότι υπάρχουν συζητήσεις), αλλά τα κλασικά… Οι μάνατζερ μιλούν τώρα. Εγώ ανήκω στην ΑΙΚ Στοκχόλμης», είπε αρχικά για το ενδιαφέρον του Άρη προς το πρόσωπό του.

Επίσης ρωτήθηκε ποιες είναι οι φιλοδοξίες του και απάντησε: «Πάντα θέλεις να παίζεις στο πιο υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι. Αν τελικά ευσταθούν οι φήμες, που δεν είναι ακόμα 100%, τότε θα είναι τρελό να φύγω από την ομάδα που θα παίξει (στα προκριματικά του) Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά την ίδια στιγμή θα έχω ολοκληρώσει την παρουσία μου με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας ότι μπορούσα στους φιλάθλους».

Για το γκολ που πέτυχε, που ενδεχομένως να είναι το τελευταίο του με την φανέλα της ΑΙΚ υπογράμμισε: «Δουλειά μου είναι να σκοράρω με σουτ. Ένιωσα καλά. Δεν ξέρω πως θα καταλήξει η υπόθεση, αλλά θα είναι ένα υπέροχο τέλος».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024