Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρωμαίοι μνηστήρες για Αντρέ Γκόμεζ

Ρωμαίοι μνηστήρες για Αντρέ Γκόμεζ

Λάτσιο και Ρόμα καλοβλέπουν την περίπτωση του Πορτογάλου, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Έβερτον ως δανεικός από τη Μπαρτσελόνα

Μάχη με τους δυο συλλόγους της Ρώμης πρέπει να δώσει η Έβερτον προκειμένου να αποκτήσει τον Αντρέ Γκόμεζ με κανονική μεταγραφή. Όπως μεταδίδουν από την Ιταλία, οι φετινές εμφανίσεις του 25χρονου στην Premier League έχουν τραβήξει τα βλέμματα των Ρόμα και Λάτσιο, οι οποίες επιδιώκουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους από την επόμενη σεζόν.

Σε παρόμοια τροχιά, όμως, βρίσκεται και η Έβερτον, η οποία τον απέκτησε ως δανεικό το περασμένο καλοκαίρι από τη Βαρκελώνη. Η απόδοση του Πορτογάλου έχει αφήσει άπαντες ευχαριστημένους στο Λίβερπουλ, οι οποίοι σίγουρα δεν θέλουν να τον δουν να αποχωρεί.

Πάντως οι δυο της Ρώμης σε περίπτωση που θέλουν να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους για τον Πορτογάλο πρέπει να χτυπήσουν την πόρτα της Μπαρτσελόνα, η οποία αναμένεται να έχει και τον τελευταίο λόγο.

Τη φετινή περίοδο, ο Αντρέ Γκόμεζ απαριθμεί 15 εμφανίσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο, χωρίς να έχει καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024