Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜέΡΑ 25 για Βενεζουέλα : Ανάγκη για ανόθευτες εκλογές

ΜέΡΑ 25 για Βενεζουέλα : Ανάγκη για ανόθευτες εκλογές

Το ΜέΡΑ25 στηρίζει την αυτοδιάθεση του λαού της Βενεζουέλας, την ανάγκη για ανόθευτες εκλογές, το δικαίωμά του να ζει σε κράτος δικαίου απελευθερωμένος από τον φόβο, την φτώχεια και την υποτέλεια.

Την ανάγκη του λαού της Βενεζουέλας στην αυτοδιάθεση και την ανάγκη για ανόθευτες εκλογές στηρίζει το ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Το ΜέΡΑ25 στηρίζει την αυτοδιάθεση του λαού της Βενεζουέλας, την ανάγκη για ανόθευτες εκλογές, το δικαίωμά του να ζει σε κράτος δικαίου απελευθερωμένος από τον φόβο, την φτώχεια και την υποτέλεια.

»Το ΜέΡΑ25 καταδικάζει την κρατική καταστολή, την βία εναντίον άοπλων διαδηλωτών, την παραβίαση του Συντάγματος που ο λαός ενέκρινε πανηγυρικά μετά από εισήγηση της κυβέρνησης Τσάβεζ, την διάλυση της Βουλής, και τις τελευταίες εκλογές που μόνο δίκαιες και ανόθευτες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

»Το ΜέΡΑ25 καταδικάζει την ιμπεριαλιστική αποσταθεροποίηση της κοινωνικής οικονομίας της Βενεζουέλας, τις αέναες προσπάθειες των Αμερικανικών κυβερνήσεων να πτωχεύσουν και να οδηγήσουν σε ασφυξία της χώρα καθώς, βέβαια, και τα σχέδια του Προέδρου Τραμπ για στρατιωτική επέμβαση.

»Το ΜέΡΑ25 στέκεται αλληλέγγυο στον λαό της Βενεζουέλας και τις προσπάθειές του να διατηρήσει τις προοδευτικές κατακτήσεις της κυβέρνησης Τσάβεζ κατανικώντας παράλληλα (α) την κρατική βία και τον αυταρχισμό του σημερινού καθεστώτος, (β) τις αποτυχημένες οικονομικές πολιτικές της κυβέρνησης, (γ) τον ρεβανσισμό εναντίον των φτωχών της εγχώριας ολιγαρχίας, και (δ) την συνεχιζόμενη εξάρτιση από το πετρέλαιο η οποία δεν συνάδει με την ευημερία του. »

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024