Για μια ακόμη φορά ο Ολυμπιακός απέδειξε τον ηγετικό του ρόλο στις ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες, όπως δήλωσε η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Όπως αναφέρει η ίδια, ο Ολυμπιακός μέσα από αυτές τις συναντήσεις παρουσιάζει όλο και περισσότερο το αρχηγικό του πρόσωπο, ενώ μάλιστα η προγραμματισμένη συνάντηση για τις 04/02 θα βρει την ομάδα του Πειραιά σε ρόλο εισηγητή νέων προτάσεων.

«Ξεκινήσαμε το ευρωπαϊκό ταξίδι και εξωαγωνιστικά. Φέτος είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τον Ολυμπιακό γιατί μετέχει σε πέντε ευρωπαϊκά προγράμματα κοινωνικού χαρακτήρα. Με αυτόν τον τρόπο, ο σύλλογος αποδεικνύει τον ηγετικό του ρόλο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Μετά την συμμετοχή μας σε τρία ευρωπαϊκά κοινωνικά προγράμματα τα προηγούμενα χρόνια και την αναμενόμενη ανάμειξή μας σε πέντε νέες Ευρωπαϊκές κοινωνικές δράσεις, για το έτος 2019, έρχεται μια νέα διαφορετική πρωτοβουλία να αποδείξει τον πρωτοποριακό τρόπο προσέγγισής μας στα αθλητικά δρώμενα. Το Big4Sports είναι μια καλή ευκαιρία να αναπτύξουμε και να εφαρμόσουμε ακόμα καλύτερες πρακτικές διακυβέρνησης στο εσωτερικό του συλλόγου αλλά και να αποτελέσουμε παράδειγμα προς μίμηση για άλλους συλλόγους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τον Μάιο υποδεχόμαστε στον Πειραιά τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων συλλόγων με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά το περιβάλλον και τις εγκαταστάσεις που ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης λειτουργεί και αναπτύσσει τους σημερινούς και αυριανούς πρωταθλητές Ελλάδος και Ευρώπης. Είμαστε μαθημένοι να πρωτοπορούμε σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο και το αποδεικνύουμε με κάθε ευκαιρία.

Επόμενη στάση μας, είναι στις 4 Φεβρουαρίου, στην Γενική Συνέλευση των Βρυξελλών, όπου ο Ολυμπιακός θα είναι εισηγητής νέων προτάσεων για τα επόμενα χρόνια, με την πεποίθηση, ότι και φέτος όπως και πέρυσι, θα υπερψηφιστούν οι προτάσεις μας, προκειμένου να δημιουργηθούν τα νέα κοινωνικά προγράμματα που έπειτα θα εγκριθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο