Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποντένσε: Κυνηγάω το γκολ, παίξαμε καλά και κερδίσαμε εύκολα

Ποντένσε: Κυνηγάω το γκολ, παίξαμε καλά και κερδίσαμε εύκολα

Ο πορτογάλος μεσοεπιθετικός μίλησε για τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ξάνθη και επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν καλά και πήραν εύκολα την πρόκριση

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ντάνιελ Ποντένσε μετά τη νίκη επί της Ξάνθης με 3-1 και την πρόκριση του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία «ερυθρόλευκα» γκολ, μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε χαρούμενος που κατάφερε να σκοράρει και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι κέρδισαν εύκολα μια ομάδα που στο παρελθόν τους είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που παίξαμε καλά και νικήσαμε εύκολα μία ομάδα που μας είχε δημιουργήσει δυσκολίες. Στο γήπεδό μας είναι πάντα αλλιώς και παίζουμε καλύτερα. Φάνηκε σήμερα αυτό. Σε κάθε παίκτη αρέσει να σκοράρει. Το ίδιο και σε μένα.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε πολύ καλά για μένα ως προς το σκοράρισμα αλλά το κυνηγάω το γκολ. Μπορεί η χρονιά να μην ξεκίνησε καλά αλλά μπορεί να τελειώσει όμορφα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Μας αρέσει που παίζουμε κάθε δύο τρεις μέρες. Είναι καλό αυτό. Μας αρέσει να παίζουμε συχνά, παίρνουμε νίκες και να σημειώνουμε γενικά γκολ».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024