Ποδοσφαιριστής της Μίλαν είναι και επίσημα ο Κρίστοφερ Πιάτεκ.
Λίγο μετά την ανακοίνωση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν από την Τσέλσι, οι Ροσονέρι ανακοίνωσαν την απόκτηση του πολωνού στράικερ που αγωνιζόταν στην Τζένοα Κρίστοφ Πιάτεκ μέχρι τον Ιούνιο του 2023.
Η Μίλαν κατέβαλε ένα ποσό ύψους 36 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση ενός εκ των πιο μεγάλων ταλέντων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Αύριο Πέμπτη (24/01) θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή του.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.
Δύο αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague και το «Figurei8ht» έβγαλε νέο ανανεωμένο πίνακα με τα ποσοστά που αφορούν την οκτάδα της διοργάνωσης.