Είναι από δύσκολο ως αδύνατο, να ανταπεξέλθεις όταν μέσα στην περιοχή σου βρίσκονται ξαφνικά πέντε-έξι και εφτά αντίπαλοι και έξω από αυτή βρίσκεται για να τους σερβίρει την μπάλα ο Νάτχο…
Πάμε μια δυο μέρες πριν από το παιχνίδι με την Ξάνθη. Υπήρχε διάχυτη η ανησυχία στον κόσμο αλλά και στα ενδότερα του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς κυπέλλου με την Ξάνθη. Ηταν λίγο αυτό το πάντα ύπουλο 0-0 του πρώτου αγώνα, η συνήθεια της ακριτικής ομάδας να κλείνεται στο καβούκι της ψάχνοντας μια και μόνη ευκαιρία, η διαιτησία που της κάνει τα «γλυκά μάτια» τελευταία. Όλα αυτά είχαν φορτώσει με ένα σχετικό άγχος σχετικά με την έκβαση του του αγώνα.
Όλα αυτά ίσχυαν στην θεωρία. Στην πράξη μίλησε ο Ποντένσε και οι συμπαίκτες του. Αναφέρω πρώτο από όλους τον μικρόσωμο Πορτογάλο γιατί έχω την αίσθηση πως αν ο Μαρτίνς τον άφηνε στο παιχνίδι μέχρι τέλους θα είχε βάλει κι άλλο γκολ. Θα έκανε χατ-τρικ και θα το έβαζε όλο το βράδυ στο «βίντεο» για να το πιστέψει κι ο ίδιος.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η χρονιά καριέρα του Παναγιώτη Ρέτσου που αποτελεί παράδειγμα για όλους στον Ρέντη, εγγύηση για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού (και) εν όψει «τελικών» πρωταθλήματος
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο ενόψει Βιλερμπάν χαρακτήρισε τα 4 ματς μέχρι να τελειώσει η regular season, τελικούς, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μουσταφά Φαλ.