Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας: Επίθεση ακραίων τραμπούκων στα σπίτια άλλων δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας: Επίθεση ακραίων τραμπούκων στα σπίτια άλλων δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Την επίθεση στα σπίτια άλλων δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, εξαπολύοντας επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν καταδικάζει ξεκάθαρα και απερίφραστα τις επιθέσεις αυτές

Την επίθεση στα σπίτια άλλων δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, εξαπολύοντας επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν καταδικάζει ξεκάθαρα και απερίφραστα τις επιθέσεις αυτές.

«Αυτή την ώρα στα σπίτια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Σκούφα και Καραγιαννίδη βρίσκονται ομάδες ακραίων τραμπούκων και παρακρατικών για να τρομοκρατήσουν βουλευτές» ενημέρωσε από το βήμα της Βουλής, ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο λόγος για τους βουλευτές Δράμας, Χρήστο Καραγιαννίδη και Πιερίας, Μπέτυς Σκούφα.

Ειδικότερα, ήδη από το ξεκίνημα της ομιλίας του ο πρωθυπουργός καταδίκασε το κλίμα στοχοποίησης και τρομοκρατίας κατά συγκεκριμένων βουλευτών που έχουν ταχθεί υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.

«Ενοχληθήκατε γιατί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιαίτερα ήσυχοι όταν καταφερόσασταν εναντίον μας και θα συνεχίσουν να είναι γιατί στη στρατηγική της έντασης εμείς δεν θα σας ακολουθήσουμε», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Όλες αυτές τις μέρες στο κοινοβούλιο και τον δημόσιο λόγο έχουμε γίνει μάρτυρες ακραίας ρητορικής στοχοποίησης συγκεκριμένων προσώπων, πρακτικής κατατρομοκράτησης βουλευτών, έχουμε γίνει μάρτυρες ταγμάτων εφόδων στη Βουλή και εμπρησμών στα σπίτια του Καστόρη και της Τζάκρη», είπε.

Πρόσθεσε ότι αυτή την ώρα στα σπίτια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Σκουφά και Καραγιαννίδη βρίσκονται ομάδες ακραίων τραμπούκων και παρακρατικών για να τρομοκρατήσουν τους βουλευτές.

«Δεν βρήκατε ούτε μια λέξη για να καταδικάσετε κ. Μητσοτάκη, είπε ο πρωθυπουργός. Επιχειρήσατε αντίθετα να απευθυνθείτε με έναν λόγο στοχοποίησης αυτών που έχουν διαφορετική άποψη για ένα κρίσιμο εθνικό θέμα» τόνισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας ωστόσο ειδική θετική αναφορά στη στάση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Δένδια για τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή και την καταδίκη των πρακτικών της.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024