Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα Μητσοτάκη σε βουλευτές: Θα πείτε «ναι» εκεί που 6 πρωθυπουργοί είπαν «όχι»;

Μήνυμα Μητσοτάκη σε βουλευτές: Θα πείτε «ναι» εκεί που 6 πρωθυπουργοί είπαν «όχι»;

Βίντεο με απόσπασμα για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ομιλία του στο τελευταίο συνέδριο της ΝΔ, ανέβασε, στον λογαριασμό του στο Twitter, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα Τετάρτη, ανήμερα της έναρξης της συζήτησης στην Ολομέλεια για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Βίντεο με απόσπασμα για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ομιλία του στο τελευταίο συνέδριο της ΝΔ, ανέβασε, στον λογαριασμό του στο Twitter, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα Τετάρτη, ανήμερα της έναρξης της συζήτησης στην Ολομέλεια για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Οι εθνικές γραμμές της χώρας έχουν παραβιαστεί. Αντί να πάρουμε erga omnes σύνθετη ονομασία, δίνουμε erga omnes μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα. Είναι ώρα οι βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποφασίσουν: θα πουν αυτοί ναι εκεί που 6 Πρωθυπουργοί είπαν όχι;», γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης, ενώ το βίντεο τελειώνει με το εξής γραπτό μήνυμα: «Είστε υπόλογος κ. Τσίπρα όχι μόνο στους Μακεδόνες και ολόκληρο τον ελληνικό λαό αλλά και στην κρίση της ιστορίας».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024