Μοσκοβισί: Αυξημένος ο κίνδυνος ενός Brexit χωρίς συμφωνία
Ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Οικονομικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί, δήλωσε σήμερα ότι ο κίνδυνος ενός Brexit χωρίς συμφωνία έχει αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες
Ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Οικονομικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί, δήλωσε σήμερα ότι ο κίνδυνος ενός Brexit χωρίς συμφωνία έχει αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες και ότι εναπόκειται στους Βρετανούς να δηλώσουν στην ΕΕ την πορεία που θέλουν να ακολουθήσουν.
Ενώ η Βρετανία είναι προγραμματισμένο να αποχωρήσει από την Ένωση στις 29 Μαρτίου, ο Μοσκοβισί δήλωσε στο Reuters, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, ότι η ΕΕ είναι έτοιμη και περιμένει, καθώς και ότι κανείς δεν επιθυμεί μια έκβαση χωρίς συμφωνία.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας