Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Brexit: Η μη επίτευξη συμφωνίας είναι μια πραγματική πιθανότητα κατά το βρετανό υπουργό Εμπορίου

Brexit: Η μη επίτευξη συμφωνίας είναι μια πραγματική πιθανότητα κατά το βρετανό υπουργό Εμπορίου

Η Βρετανία δεν θα έχει προχωρήσει σε συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου με άλλες χώρες έως το Μάρτιο, εάν αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία, διότι οι σημερινοί εμπορικοί εταίροι υποτιμούν την πιθανότητα ενός Brexit χωρίς συμφωνία, δήλωσε σήμερα ο βρετανός υπουργός Εμπορίου, Λίαμ Φοξ

Η Βρετανία δεν θα έχει προχωρήσει σε συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου με άλλες χώρες έως το Μάρτιο, εάν αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία, διότι οι σημερινοί εμπορικοί εταίροι υποτιμούν την πιθανότητα ενός Brexit χωρίς συμφωνία, δήλωσε σήμερα ο βρετανός υπουργός Εμπορίου, Λίαμ Φοξ.

Η Βρετανία θέλει να προχωρήσει σε εμπορικές συμφωνίες με χώρες εκτός της ΕΕ όταν θα αποχωρήσει από την Ένωση. Εάν αποχωρήσει έχοντας εξασφαλίσει μια συμφωνία, τότε ξεκινά μια μεταβατική περίοδος, διατηρώντας σε ισχύ τις σημερινές εμπορικές διευθετήσεις έως το τέλος του 2020.

«Ίσως να μην είναι δυνατόν να τις έχουμε όλες (τις εμπορικές συμφωνίες ολοκληρωμένες), διότι κάποιες χώρες δεν πιστεύουν ακόμα ότι αποτελεί πιθανότητα η μη επίτευξη συμφωνίας» δήλωσε ο Φοξ σε συνέντευξή του στο BBC, στο Νταβός.

«Η μη επίτευξη συμφωνίας είναι μια πραγματική πιθανότητα, και χρειάζεται να προετοιμαστούν γι’ αυτό, διότι, εάν δεν το κάνουν, θα μπορούσε να υπάρξει μια παύση, ακόμα κι αν είναι προσωρινή, στην εμπορική σχέση που έχουμε με αυτές τις χώρες κατά προτίμηση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024