Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιλουτίνοφ: «Οι ομαδικοί τίτλοι έχουν αξία»

Μιλουτίνοφ: «Οι ομαδικοί τίτλοι έχουν αξία»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 14ης αγωνιστικής της Basket League , χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του κόντρα στον Χολαργό και μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι οι ομαδικοί τίτλοι έχουν μεγαλύτερη αξία.

Για τρίτη φορά μέσα στην χρονιά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε MVP της Basket League και υπογράμμισε για άλλη μια φορά ότι νιώθει πολύ καλά στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος ψηλός των Ερυθρόλευκων ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην εκτός έδρα αναμέτρησης κόντρα στον Χολαργό, καθώς σε σχεδόν 38 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 21 πόντους με 3/7 βολές, 9/13 δίποντα, 17 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κοψίματα, 7 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εναντίον, 3 κλεψίματα.

Με αυτήν την επίδοση ο Μιλουτίνοφ συγκέντρωσε 42 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση για την Basket League της φετινής αγωνιστικής χρονιάς επίδοση,την οποία είχε πετύχει ο ίδιος στο ματς του πρώτου γύρου για την πρεμιέρα της κανονικής περιόδου κόντρα στους «νεοφώτιστους»!

Έτσι, ο παίκτης του Ολυμπιακού μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι είναι χαρούμενος που αγωνίζεται στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ υποστήριξε ότι οι ομαδικοί τίτλοι έχουν αξία, παρά οι προσωπικοί.

Δείτε όσα ανέφερε ο Σέρβος στον ΕΣΑΚΕ:

«Το ότι είναι η 3η φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα που μου αποδίδεται αυτή η διάκριση, σίγουρα αποτελεί μια επιβράβευση, Όμως, οι τίτλοι που πραγματικά μένουν και έχουν αξία είναι οι ομαδικοί. Έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες, πολύ καλό προπονητικό τιμ και όλοι τους με βοηθούν να εξελίσσομαι κάθε μέρα. Τα έχουμε πάει αρκετά καλά ως τώρα και έχουμε καταφέρει να αντεπεξέλθουμε στο βαρύ πρόγραμμα των υποχρεώσεών μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου για τρίτη φορά την φετινή σεζόν σε MVP της αγωνιστικής;

«Χαίρομαι για τον τίτλο, όμως, όπως είπα και τις προηγούμενες φορές δεν ανήκει μόνο σε εμένα, αλλά και στους συμπαίκτες μου. Το ότι είναι η 3η φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα που μου αποδίδεται αυτή η διάκριση, σίγουρα αποτελεί μια επιβράβευση. Όμως, οι τίτλοι που πραγματικά μένουν και έχουν αξία είναι οι ομαδικοί! Εγώ είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη σε μια έδρα που αποδείχθηκε πολύ σκληρή για εμάς».

Ποιό είναι το «μυστικό» των πολύ καλών εμφανίσεων σου στην φετινή αγωνιστική χρονιά;

«Δεν υπάρχει μυστικό. Είναι γνωστό πως μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά μπορείς να βελτιωθείς και να πετύχεις τους στόχους σου σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Επιπλέον, νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες, πολύ καλό προπονητικό τιμ και όλοι τους με βοηθούν να εξελίσσομαι κάθε μέρα».

Πως αξιολογείς την μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού και τι πρέπει να προσέξετε ώστε να τερματίσετε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της Basket League και στην πρώτη τετράδα στην regular season της Euroleague;

«Θεωρώ πως τα έχουμε πάει αρκετά καλά ως τώρα και έχουμε καταφέρει να ανταπεξέλθουμε στο βαρύ πρόγραμμα των υποχρεώσεών μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν είναι στην φιλοσοφία μου να κοιτάω πολύ μακριά, όπως δεν είναι και στην φιλοσοφία της ομάδας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024