Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωράκης: Αν έρθει πρόταση μομφής στη Βουλή θα τη στηρίξω

Θεοδωράκης: Αν έρθει πρόταση μομφής στη Βουλή θα τη στηρίξω

Τη στήριξή του σε μία ενδεχόμενη πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης

Τη στήριξή του σε μία ενδεχόμενη πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Είμαι αντίπαλος» του Τσίπρα είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

«Αυτήν τη στιγμή όλος ο κόσμος αποκαλεί αυτό το Κράτος ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», διαγράφοντας την ελληνική Μακεδονία στα αυτιά ενός ανθρώπου στο εξωτερικό. Οταν όμως ακουστεί ότι η χώρα λέγεται «Βόρεια Μακεδονία», όλοι θα αντιληφθούν ότι είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια άλλη Μακεδονία» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ωστόσο υπογράμμισε ότι κάποια σημεία της συμφωνίας θα μπορούσαν να είναι καλύτερα.

Ερωτηθείς για τα επιχειρήματα περί παραχώρησης δικαιωμάτων «μακεδονικής ιθαγένειας και εθνικότητας» στους Σκοπιανούς, υπογράμμισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι «δεν πρέπει να λέμε ψέματα στους πολίτες, σημειώνοντας ότι σε μια διαπραγμάτευση δεν τα κερδίζεις όλα, καθώς υπάρχει η ανάγκη του συμβιβασμού. Δεν είναι όλα ρόδινα για εμάς, αλλά σε αυτήν τη συμφωνία θα είναι όλα καλύτερα».

«Εγώ δεν ήθελα να συμβιβαστώ, είχα εύκολες λύσεις είτε να προσδεθώ στον ΣΥΡΙΖΑ είτε στην ΝΔ. Εγώ επέλεξα τον δύσκολο δρόμο, διότι αυτήν την ώρα το συμφέρον της χώρας είναι να λύσουμε αυτό το πρόβλημα της χώρας» είπε επιπλέον.

Όπως ξεκαθάρισε, το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομα στις Ευρωεκλογές του Μαΐου, διαμηνύοντας πως το κόμμα θα συνεχίσει να υπάρχει, γιατί συνεχίζει να εκπροσωπεί ανθρώπους.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024