Μέσω των social media γνωστοί πολιτικοί αποχαιρετούν τον Θέμο Αναστασιάδη, τον δημοσιογράφο που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, έπειτα από σκληρή και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

«Φίλοι 40 χρόνια σχεδόν… Απόψε, η μόνη είδηση από εσένα χωρίς χιούμορ. Αντίο Θέμο», έγραψε στο facebook  ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Φίλοι 40 χρόνια σχεδόν….Απόψε, η μόνη είδηση από εσένα χωρίς χιούμορ..Αντίο Θέμο

Δημοσιεύτηκε από Αντώνης Σαμαράς / Antonis Samaras στις Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

«Αντίο φίλε! Την στενοχώρια δεν την άντεξες. Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούμε σήμερα τον Θέμο Αναστασιάδη και του ευχόμαστε καλό ταξίδι» έγραψε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ένας πραγματικά ωραίος άνθρωπος έφυγε! Καλό ταξίδι Θέμο» από τον Αδωνι Γεωργιάδη.

«Ο Θέμος Αναστασιαδης ήταν απο τους πρωτοπόρους δημοσιογράφους & εκδότες, έξυπνος, διεισδυτικός, πρωτότυπος και μαχητικός. Εδωσε μάχες και τις κέρδισε ολες εκτός απο την τελευταία με τον καρκίνο. Θα λείψει από όλους τους φίλους, τους αναγνωστες, το δικό του ξεχωριστό κοινό» έγραψε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, έγραψε: «Μερικοί άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι. Έφυγε ένας Έλληνας που διακρίθηκε για το ήθος, το θάρρος και την τόλμη του. Στεναχωριέμαι που σε αυτή την χώρα, οι άριστοι στοχοποιούνται αντί να γίνονται πρότυπα. Η πατρίδα του χρειαζόταν την φωνή του περισσότερο από ποτέ.

Υγ. Έχασα πάνω από όλα έναν φίλο μου, που του χρωστάω πολλά. Καλή δύναμη στην οικογένεια του και εκείνους που ήταν κοντά του τις δύσκολες στιγμές.

Καλό ταξίδι Θέμο».

Μερικοί άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι. Έφυγε ένας Έλληνας που διακρίθηκε για το ήθος, το θάρρος και την τόλμη του….

Δημοσιεύτηκε από Eva Kaili στις Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

«Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Θέμου Αναστασιάδη. Ιδιαίτερα στη Βασιλική και τα παιδιά», έγραψε η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ.