Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πτώση σχεδόν 2% καταγράφει η τιμή του πετρελαίου

Πτώση σχεδόν 2% καταγράφει η τιμή του πετρελαίου

Εν μέσω ενδείξεων ότι εξαπλώνεται η οικονομική επιβράδυνση στην Κίνα, ενισχύοντας τις ανησυχίες για την παγκόσμια ανάπτυξη και τη ζήτηση για καύσιμα

Πτώση σχεδόν 2% κατέγραψαν σήμερα οι τιμές του πετρελαίου εν μέσω ενδείξεων ότι εξαπλώνεται η οικονομική επιβράδυνση στην Κίνα, ενισχύοντας τις ανησυχίες για την παγκόσμια ανάπτυξη και τη ζήτηση για καύσιμα.

Οι απαισιόδοξες ειδήσεις από τη δεύτερη μεγαλύτερη παγκοσμίως οικονομία και κορυφαίο εισαγωγέα πετρελαίου οδήγησαν πτωτικά τις χρηματοπιστωτικές αγορές σε όλη την Ασία.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το πετρέλαιο μπρεντ σημείωσαν πτώση 1,23 δολαρίων ή 1,96% στα 61,51 δολάρια το βαρέλι στις 14:05 ώρα Ελλάδας. Τα αντίστοιχα συμβόλαια για το αμερικανικό αργό υποχώρησαν κατά 1 δολάριο στα 52,80 δολάρια.

Η Κίνα ανακοίνωσε χθες τον χαμηλότερο ετήσιο ρυθμό οικονομικής ανάπτυξης εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, με το ανώτατο όργανο οικονομικού σχεδιασμού της χώρας να προειδοποιεί σήμερα ότι η μείωση των εργοστασιακών παραγγελιών υποδεικνύει περαιτέρω επιβράδυνση της δραστηριότητας και πρόσθετες απώλειες θέσεων εργασίας.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024