Ανδρεόπουλος: «Προσπαθούμε εδώ και καιρό να πάρουμε ξένο παίκτη»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, τόνισε μετά την ήττα της ομάδας του με 3-1 από τον Ολυμπιακό, αποκάλυψε πως το «τριφύλλι» βρίσκεται σε αναζήτηση ξένου παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.
Ανδρεόπουλος: «Προσπαθούμε εδώ και καιρό να πάρουμε ξένο παίκτη» | in.gr

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, τόνισε πως η ομάδα του κατάφερε να είναι ανταγωνιστική μέχρι ένα σημείο κόντρα στον Ολυμπιακό, μίλησε για τα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε πως οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτηση ενός ξένου που θα κάνει τη διαφορά στο ρόστερ.

Αναλυτικά όσα είπε: «Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε κάτι θετικό. Μέχρι το τέλος του 3ου σετ ήμασταν ανταγωνιστικοί και μέσα στον αγώνα. Στο τελείωσαμε του 3ου σετ και στο 4ο το σερβίς του Ολυμπιακού και η δύναμη του διαγωνίου του έκαναν τη μεγάλη διαφορά.

Ήταν τα δύο στοιχεία που έκαναν το άνοιγμα στο σκορ. Δεν είχαμε διάρκεια από το τέλος του 3ου σετ και μετά και αυτό είναι μέχρι ενός σημείου φυσιολογικό για τα δεδομένα που υπάρχουν. Μπήκαμε καλά, ήμασταν προετοιμασμένοι αλλά ο Ολυμπιακός ασκούσε πίεση από τη γραμμή του σερβίς και τον διαγώνιο του»

««Ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια εδώ και πολύ καιρό για να πάρει κάποιο παίκτη από την διεθνή αγορά που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα αλλά ακόμα είμαστε στην αναζήτηση», πρόσθεσε.

One ChannelΟ νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας