Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με διαφορά κλάσης στον τελικό Κυπέλλου πόλο ο Ολυμπιακός

Με διαφορά κλάσης στον τελικό Κυπέλλου πόλο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας (11-2) που άντεξε μόλις ένα οκτάλεπτο και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη σε ένα remake του προπέρσινου τελικού

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε κόντρα στη Γλυφάδα στο κολυμβητήριο Παύλος Μπακογιάννης του Καρπενησίου, με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος όπου ήδη περίμενε η Βουλιαγμένη.
Η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη και οι Ερυθρόλευκοι με το άνετο 11-2 επικύρωσαν το εισιτήριο για τον αγώνα της στέψης.

Οι δύο ομάδες πάντως ξεκίνησαν άσχημα στην επίθεση με τις άμυνες και τις νευρικές εκτελέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο. Το πρώτο οκτάλεπτο όμως έληξε 2-0, με τους Γούνα και Ομπράντοβιτς στη λήξη να σκοράρουν. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και έφτασε πολλές φορές μια ανάσα από το να σκοράρει, αλλά έπεσε πάνω στον έμπειρο τερματοφύλακα Γαβαλά, που έσωσε πολλές φορές τη Γλυφάδα.

Παρά τον Γαβαλά όμως και το 0/3 των ερυθρόλευκων σε παίκτη παραπάνω, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου πήγαν στην ανάπαυλα με το υπέρ τους 5-0, με τους Γούνα, Κάκαρη και τη βολίδα του Μυλωνάκη να διαμορφώνουν το σκορ.

Στο τρίτο οκτάλεπτο πλέον φάνηκε για τα καλά η διαφορά κλάσης και οι περισσότερες λύσεις του Ολυμπιακού. Μουρίκης, Φουντούλης, δύο ακόμα γκολ του Γούνα και ένα πέναλτι του Νικολαϊδη έφερε το σκορ στο 10-0, με τον Φωτόπουλο να ευστοχεί για το γκολ της τιμής κάνοντας το 10-1.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους ερυθρόλευκους να ρίχνουν στροφές ενόψει του αυριανού τελικού αλλά και της δύσκολης συνέχειας στην Ευρώπη. Ο Ομπράντοβιτς έκανε το 11-1 και ο Παπασηφάκης με λόμπα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης διαμόρφωσε το τελικό 11-2.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-0, 5-1, 1-1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης 1 , Νικολαϊδης 1 (π), Μουρίκης 1, Γούνας 4, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος Α., Κάκαρης 1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Μάζης): Γαβαλάς, Τρας, Πετρόπουλος, Κουτσιαλής, Μπραϊμης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 1, Παπανικολάου, Γαλάνης, Σαλτέρης, Λεμπέσης, Χαλυβόπουλος Ι.

Τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024