Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στο Βράνιες Gate : Άτακτος και ο Τόσιτς, απάτησε τη Γελένα

Χαμός στο Βράνιες Gate : Άτακτος και ο Τόσιτς, απάτησε τη Γελένα

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα ο Τόσιτς φέρεται διατεθειμένος να συγχωρέσει τη Γελένα Καρλέουσα για το σκάνδαλο με τον Βράνιες, επειδή ο ίδιος την είχε απατήσει με καλλονή σύντροφο συμπαίκτη του

Το κουβάρι της αμαρτίας συνεχίζεται να ξετυλίγεται στο Βράνιες gate με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν ότι και ο Τόσιτς δεν ήταν του… κατηχητικού.

Μετά τις απίστευτες αποκαλύψεις και το «ξεκατίνιασμα» ανάμεσα στη Σέρβα τραγουδίστρια σύζυγό του Γελένα Καρλέουσα και τον Όγνιεν Βράνιες ήρθε μία ακόμη αποκάλυψη που μετέτρεψε το ερωτικό τρίγωνο σε… τετράγωνο.

Κι αυτό καθώς ο Τόσιτς φέρεται να έχει συνδεθεί ερωτικά με την πρώην κοπέλα του Άντεμ Λάγιτς (οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην Εθνική Σερβίας), την εκρηκτική Σοφία Μιλόγεβιτς.

«Αυτοί που τους είδαν να φιλιούνται ήταν συγκλονισμένοι! Τόσο ο Tόσιτς όσο και η Σοφία είναι γνωστές προσωπικότητες στη χώρα και ο Τόσιτς είναι παντρεμένος με παιδιά, οπότε εκπλήσσομαι που το έκανε δημόσια. Αυτό συνέβη στο «Hua, hua» στο Βελιγράδι», αποκάλυψε μάρτυρας, ο οποίος υποστήριξε πως είδε το «παράνομο» ζευγάρι σε ένα εστιατόριο.

Επιπλέον άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι σημειώνει ότι το σκάνδαλο με τον Βράνιες ο Τόσιτς είναι έτοιμος να συγχωρέσει την Γέλενα.

«Έγινε ένας χαμός όταν η Γελένα τα αποκάλυψε όλα. Πετούσε αντικείμενα παντού. Τον απείλησε ότι θα χωρίσουν, ότι θα πάρει τα παιδιά και δεν θα τα ξανά δει ποτέ. Ο Τόσιτς δεν παραδέχθηκε ότι την απάτησε, αλλά η Γελένα δεν τον πίστεψε. Δεν εκπλήσσομαι που τώρα ο Ντούσκο είναι έτοιμος να συγχωρήσει το ερωτικό σκάνδαλο της Καρλέουσα με τον Ογκνιεν Βράνιες αφού και αυτός έκανε το ίδιο και η Γελένα τον συγχώρεσε», υποστήριξε το εν λόγω άτομο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024