Επικός Πρίντεζης για τα τρία δευτερόλεπτα που υπέδειξε η Πάντερ
Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού με το γνωστό του χιούμορ έδειξε την διαφορετική του άποψη για την παράβαση που του έδωσε η Γερμανίδα ρεφ στο ματς με την Χίμκι
Το ότι έχει ανεξάντλητο χιούμορ είναι γνωστό. Ο Γιώργος Πρίντεζης φημίζεται για τον εύθυμο χαρακτήρα του και γενικότερα τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις που του προκύπτουν.
Όπως στο παιχνίδι με την Χίμκι, όταν και σε μια φάση του δεύτερου ημιχρόνου ήταν εγκλωβισμένος από τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα με τα σπρωξίματα να είναι όλο και εντονότερα.
Η Αν Πάντερ ήταν μπροστά στην φάση χωρίς όμως να καταλογίζει κάποιο υπέρ του φάουλ. Αντιθέτως έδωσε τρία δευτερόλεπτα στον Πρίντεζη με τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού, όπως και όλος ο κόσμος στο ΣΕΦ να απορεί για την απόφαση της.
Ο Πρίντεζης πάντως σχολίασε μέσω ίνσταγκραμ την Γερμανίδα ρέφερι με εντυπωσιακό τρόπο
Δείτε το στόρι του:

- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Το ΑΝ δεν είναι (μόνο) του Παπακαλιάτη
- Γαλλία – Μαρόκο: Οι ενδεκάδες του πρώτου προημιτελικού του Μουντιάλ (pic)
- Το «τραβάνε» κι άλλο οι Παραγουανοί με τον Εμπαπέ: Έκαψαν ανδρείκελο του Γάλλου φορ (vid)
- Στον αστερισμό του Ζότα Σίλβα (vid)
- «Αυτή είναι η τελική πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης στον Βινίσιους»
- Super League: Η μέρα και η ώρα της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος
- Ρομάριο κατά Αντσελότι: «Ο αγώνας με τη Νορβηγία ήταν ντροπή – Θα τον πήγαινα ακόμη και στα δικαστήρια!»
- Ο Κλοπ είναι η καλύτερη επιλογή για την Γερμανία, αλλά δεν είναι «μάγος»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)























































![Πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε η αντιπρόεδρος της Ζάμπιας – Ποια η κατάστασή της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/zambia2-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442