Ο καλλιτέχνης Ken Kelleher συνδυάζει την εκπαίδευσή του ως γλύπτης με την γνώση του στο σχεδιασμό του UX για να δημιουργήσει υπερρεαλιστικές προβολές της δημόσιας γλυπτικής. Ο Kelleher επιτρέπει τη φαντασία του να κυκλοφορεί ελεύθερη, τοποθετώντας σύγχρονα γλυπτά παντού από την πολυσύχναστη πλατεία του Αγίου Μάρκου της Βενετίας μέχρι σε μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους.

 

 

Κάθε φορά καταπιάνεται με διαφορετικό θέμα, έτσι ο Kelleher αναδεικνύει τρισδιάστατες απεικονίσεις που δίνουν στους πιθανούς πελάτες μια ματιά στο έργο τέχνης που θα μπορούσε να διακοσμήσει οποιοδήποτε δεδομένο περιβάλλον.

 

Η σχέση αγάπης του Kelleher με την μεγάλης κλίμακας γλυπτική ξεκίνησε όταν βρισκόταν στο σχολείο τέχνης, όπου ανέπτυξε κομμάτια ύψους 30 μέτρων, προκαλώντας το σχολείο να θέσει ένα όριο στις διαστάσεις που οι μαθητές θα μπορούσαν να παράγουν.

 

 

Στον εικονικό κόσμο, είναι σε θέση να πειραματιστεί γρήγορα και να δει πώς η καλλιτεχνική του όραση συνδυάζεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Τα αποτελέσματα είναι τόσο αποτελεσματικά ώστε συχνά είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι δεν εξετάζουμε πλήρως υλοποιημένα φυσικά γλυπτά.