Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα κορίτσια του Tiffany δεν μοιάζουν στην Ωντρέυ

Τα κορίτσια του Tiffany δεν μοιάζουν στην Ωντρέυ

Η εικόνα της Ωντρέυ Χέμπορν μπροστά στην τεράστια βιτρίνα του “Tiffany”, στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης έγραψε ιστορία στον παγκόσμιο κινηματογράφο

Η εικόνα της Ωντρέυ Χέμπορν μπροστά στην τεράστια βιτρίνα του “Tiffany”, στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης έγραψε ιστορία στον παγκόσμιο κινηματογράφο. Η elegant ηθοποιός με το μαύρο μακρύ φόρεμα, τις πέρλες και τα γάντια έγινε το fashion icon όλων των εποχών μέσα από την εμβληματική ταινία «Πρόγευμα στο Tiffany’s». Το στυλ της Ωντρέυ, την οποία λάτρεψε ο διάσημος Γάλλος μαιτρ Givenchy, δημιουργώντας για εκείνη κορυφαία outfits, προσπαθούν να μιμηθούν εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη.

Το κοσμηματοπωλείο στην Fifth Avenue, πολύ κοντά στον ολόχρυσο πύργο του Donald Trump, απέναντι από το περίφημο πολυκατάστημα Bergdorf Goodman και άλλα πολυτελή buildings, παραμένει ότι καλύτερο για να θαυμάσεις εξαιρετικές συλλογές κοσμημάτων, αξεσουάρ και αντικείμενα από ασήμι. Το γαλάζιο χρώμα επικρατεί πάντα στο interior design και τα πακέτα δώρων (μην ξεχνάμε το πολυσυζητημένο με το γαλάζιο περιτύλιγμα που έκανε δώρο η Μελάνια Τραμπ στην Μισέλ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο) τα κορίτσια όμως τα οποία πρωταγωνιστούν στις διαφημιστικές καμπάνιες του brand είναι μακριά από το στυλ της Ωντρέυ.

Flower Papers: Τα μπιζού σε σχήμα λουλουδιών

Τα μοντέλλα τα οποία έχουν επιλεγεί για τις καινούριες διαφημιστικές εκστρατείες του Tiffany & Co δεν έχουν να κάνουν με γυναίκες ντίβες.Τα μοντέλλα είναι δροσερά κορίτσια. Ξανθές κοπέλες με μακριά, επιμελώς αχτένιστα μαλλιά, αστραφτερά χαμόγελα, αθώο πρόσωπο. Κορίτσια καθημερινά τα οποία διαφημίζουν τη νέα συλλογή του παγκόσμιας ακτινοβολίας οίκου με τίτλο Paper Flowers.

Πολύ όμορφα, μπιζού με διαμάντια σε σχήμα λουλουδιών. Όμορφα, πολύ όμορφα. Κοσμήματα σε σχήμα λουλουδιών είναι το απόλυτο trend. Εκτός από τα fashion brands που τα συνδυάζουν με τα ρούχα τους, τα κοσμηματοπωλεία Van Cleef & Arpels, Boucheron και Chaumet έχουν παρουσιάσει εξαιρετικές συλλογές σε σχήμα λουλουδιών…

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024