Τι έβαλες ρε Ντουρμάζ; Γκολάρα από τον Σουηδό κόντρα στη Λιόν
Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού πήρε το ριμπάουντ μετά την απομάκρυνση των φιλοξενούμενων και με ξερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λυών για το 1-0 της Τουλούζ
Με γκολάρα του Τζίμι Ντουρμάζ η Τουλούζ προηγείται με 1-0 στο παιχνίδι με τη Λιόν για το γαλλικό πρωτάθλημα.
Στο 11′ ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού πήρε το… ριμπάουντ μετά την απομάκρυνση των φιλοξενούμενων και με ένα «ξερό» σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λιόν!
Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Ντουρμάζ σε 18 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Σουηδό να γνωρίζει την αποθέωση από τους συμπαίκτες του, αλλά και τους φιλάθλους της Τουλούζ.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.