Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατλέτικο: Για την έλευση του Μοράτα πρέπει κάποιος να «θυσιαστεί»…

Ατλέτικο: Για την έλευση του Μοράτα πρέπει κάποιος να «θυσιαστεί»…

Η Ατλέτικο «βγάζει στο σφυρί» τους Ζέλσον Μάρτινς και Νίκολα Κάλινιτς και ο Μοράτα εμφανίζεται διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του. Το deal μοιάζει προ των πυλών.

Το όριο μισθών στην Ατλέτικο Μαδρίτης αυτή τη σεζόν ορίζεται στα 293 εκατομμύρια. Ο αριθμός αυτός εμποδίζει τον διοικητικό ηγέτη των Ροχιμπλάνκος, Ενρίκε Θερέθο, να αγοράσει τον Αλβάρο Μοράτα από την Τσέλσι στην παρούσα φάση, χωρίς πρώτα να «θυσιάσει» έναν ή δύο παίκτες του ρόστερ. Δύο ονόματα εμφανίζονται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, με σκοπό να δημιουργηθεί το απαραίτητο «κενό» στα μισθολογικά της ομάδας, κενό που θα καλύψει με την έλευσή του ο Ισπανός φορ των Μπλε.  Πρόκειται για τον Ζέλσον Μαρτίνς και τον Νίκολα Κάλινιτς.

Τόσο ο Πορτογάλος όσο και ο Κροάτης βρίσκονται στην πρώτη τους σεζόν στην Ατλέτι αλλά κανένας τους δεν έχει βρει τον δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα.  Ο πρώτος δεν βρίσκει καμία συνέπεια συμμετοχών υπό της οδηγίες του Τσόλο. Χρησιμοποιήθηκε στο ματς του Copa del Rey κόντρα στην φανερά πιο αδύναμη Σεντ Άντριου αλλά εν συνεχεία παραγκωνίστηκε ξανά.  Ενώ από πλευράς του ο Κάλινιτς, δεν εκμεταλλεύεται καμία από τις ευκαιρίες που του δόθηκαν για να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο πλευρό του Αντουάν Γκριεζμάν.

Μάλιστα την ίδια στιγμή που η Ατλέτικο είναι έτοιμη να «θυσιάσει» τους Ζέλσον και Κάλινιτς ώστε να ελαφρύνει το βαρύ, ομολογουμένως, φορτίο εκατομμυρίων με το οποίο θα μπορεί εν συνεχεία να υλοποιήσει την έλευση του Αλβάρο Μοράτα, ο Ισπανός διεθνής άσος κατέστησε σαφές ότι ο μισθός του δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για να πραγματοποιηθεί το deal κάτι που δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει με άλλες ομάδες! Αυτό λοιπόν διευκολύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την υλοποίηση της συμφωνίας…

Sports in

Ιμπόρα: «Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο στην Ευρώπη – Ήρθα στον Ολυμπιακό για να γίνω πρωταθλητής»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα δώσει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024