Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπογράφει στη Φροζινόνε ο Σάμαρης

Υπογράφει στη Φροζινόνε ο Σάμαρης

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Φροζινόνε είναι ο Ανδρέας Σάμαρης σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία

Πολύ κοντά στη μετακίνησή του στη Serie A για λογαριασμό της Φροζινόνε φαίνεται πως βρίσκεται ο Ανδρέας Σάμαρης! Ο Έλληνας μέσος μιλάει με την ιταλική ομάδα εδώ κι αρκετό καιρό και το ενδιαφέρον για την απόκτηση του είναι δεδομένο, ενώ και ο ίδιος ο Σάμαρης θέλει να αποχωρήσει από την Μπενφίκα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει από τη γειτονική χώρα ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο αθλητικός διευθυντής της Φροζινόνε, Στέφανο Καποζούκο, «πετάει» για τη Λισαβόνα για να κλείσει τα deal με την Μπενφίκα τόσο για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού αλλά και για τον Φακούντο Φερέιρα. Η Φροζινόνε θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Σάμαρης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ το ίδιο θέλει να πράξει και με τον Φερέιρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιταλική ομάδα βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα και ψάχνει απεγνωσμένα για παίκτες προκειμένου να σώσει τη χρονιά. Με δεδομένο πως θα κλείσει άμεσα τις δύο υποθέσεις θα δυναμώσει αρκετά μεσοεπιθετικά, ενώ και ο Σάμαρης θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί πολύ περισσότερο, καθώς στην Μπενφίκα ήταν παραγκωνισμένος.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024