Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ντιέγκο Γοδίν συμφώνησε με την Ίντερ για το καλοκαίρι

Ο Ντιέγκο Γοδίν συμφώνησε με την Ίντερ για το καλοκαίρι

O ουρουγουανός στόπερ Ντιέγκο Γοδίν τα έχει βρει σε όλα με την Ίντερ και το καλοκαίρι θα συνεχίσει στην Ιταλία, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα

Στη Serie A θα συνεχίσει την καριέρα του από το προσεχές καλοκαίρι, ο Ντιέγκο Γοδίν. Ο 32χρονος Ουρουγουανός, που είναι ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς του πλανήτη, απάντησε θετικά στους νερατζούρι και από τον Ιούνιο θα φορά την φανέλα της ιταλικής ομάδας.

Αυτό προκύπτει από την αποκάλυψη που έκανε πρόσφατα ο δημοσιογράφος του Sky Sport, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο και επιβεβαιώνει σήμερα η As. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο κουμπάρος του Αντουάν Γκριεζμάν (έχει βαπτίσει την κόρη του Γάλλου άσου) έχει δώσει τον λόγο του στους διοικούντες την Ιντερ και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με προοπτική μονοετούς ανανέωσης.

Όσον αφορά στις απολαβές του Ουρουγουανού άσου, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από εννέα χρόνια στους ροχιμπλάνκος, εκτιμώνται σε περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024