Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στους ΑΝΕΛ προσχώρησε ο Αριστείδης Φωκάς

Στους ΑΝΕΛ προσχώρησε ο Αριστείδης Φωκάς

Ο κ. Καμμένος ο οποίος θέλοντας να διασωθεί πολιτικά προσπαθεί να διατηρήσει πέντε άτομα στην κοινοβουλευτική του ομάδα, άνοιξε την «αγκαλιά» του στον Αριστείδη Φωκά καλωσορίζοντας τον στους ΑΝΕΛ

Δεν έχουν τέλος οι μετεγγραφές στα πολιτικά κόμματα. Πριν από λίγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Αριστείδης Φωκάς ανακοίνωσε έχοντας δίπλα του τον Πάνο Καμμένο, ότι εντάσσεται στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Καμμένος ο οποίος θέλοντας να διασωθεί πολιτικά προσπαθεί να διατηρήσει πέντε άτομα στην κοινοβουλευτική του ομάδα, άνοιξε την «αγκαλιά» του στον Αριστείδη Φωκά καλωσορίζοντας τον στους ΑΝΕΛ. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε «μαχητικό βουλευτή» τον Φωκά και τόνισε πως μέχρι την Κυριακή δεν είχαν μιλήσει. «Ανταποκρίθηκε στο πατριωτικό κάλεσμα, να αντισταθούμε σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Eίμαι ιδιαίτερα ευτυχής, σημείωσε ο κ. Καμμένος «που ανταποκρίθηκε στο πατριωτικό κάλεσμα για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να αντισταθούμε απέναντι σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση. Στη μεν συμπολίτευση που θέλει να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών και να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών και δεύτερον στην αντιπολίτευση, η οποία, κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό, δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας να καταθέσουμε από κοινού μια πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με τη μόνη δέσμευση ότι η λύση που θα δοθεί δεν θα έχει τον όρο «Μακεδονία» και ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να ρίξει την κυβέρνηση για να υπογράψει ο ίδιος την Συμφωνία των Πρεσπών κάπως διαφορετική».

«Ο κ. Φωκάς ήταν πάντα συνεπής στις αρχές του και στις αρχές που εκπροσωπούμε οι ΑΝΕΛ» κατέληξε στην δήλωσή του ο κ. Καμμένος

«Η Συνθήκη των Πρεσπών δεν διορθώνεται, καταργείται. Θα δώσουμε μάχη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες από εδώ και πέρα. Καλή επιτυχία στον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ» δήλωσε, από την πλευρά του, ο κ. Φωκάς.

Από χθες, πάντως, ο κ. Φωκάς είχε μιλήσει με καλά λόγια για τη στάση του Πάνου Καμμένου όσο αφορά στο θέμα της παραίτησή του από υπουργός Άμυνας και είχε αναφέρει ότι είναι «πρόθυμος να συνεργαστεί  με οποιονδήποτε από το δημοκρατικό τόξο αντιστέκεται στη Συμφωνία των Πρεσπών».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024