Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δούκισσα Νομικού: Η γυμναστική που θα ξεκινήσει φέτος

Δούκισσα Νομικού: Η γυμναστική που θα ξεκινήσει φέτος

Η ξανθιά καλλονή έχει βάλει στόχο να αποκτήσει ένα ευλύγιστο και γραμμωμένο σώμα

Η Δούκισσα Νομικού έγινε για πρώτη φορά μανούλα τον περασμένο Μάρτιο και έκτοτε ο μικρός Σάββας είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Ωστόσο, η όμορφη Δούκισσα δεν παραμελεί τον εαυτό της και φροντίζει να διατηρεί μια αψεγάδιαστη εμφάνιση.

Η πρώην Σταρ Ελλάς μοιράζεται με τους followers της στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και αυτές τις ημέρες αποφάσισε να μοιραστεί και τους στόχους της για τη νέα χρονιά.

Ένας από τους στόχους αφορά το σώμα της και τη γυμναστική που έχει επιλέξει για το 2019, ώστε να έχει ένα υγιές σώμα για να παίζει με τον γιο της, αλλά και για να υποδεχτεί το καλοκαίρι με γράμμωση.

«Ο τρίτος στόχος μου είναι να μάθω να κάνω γυμναστική στον αέρα. Aerial yoga δηλαδή. Λέτε να φάω πολλές τούμπες;

Διαφορετικά, στόχος μου είναι να μάθω να κάνω την #scorpiopose στην κανονική yoga, γιατί μέχρι στιγμής μόνο του σκύλου την πόζα ξέρω.

Όπως και να έχει, φέτος θα κάνω γυμναστική 5 φορές την εβδομάδα έστω και μισή ώρα πριν πάω για ύπνο. Θέλω να έχω -πρωτίστως- ένα υγιές, δυνατό και ευλύγιστο σώμα, χρειάζομαι αντοχές για το ατελείωτο παιχνίδι-μπουσούλημα και φυσικά, δε θα έλεγα όχι σε λίγη γράμμωση για το καλοκαιράκι», έγραψε η ξανθιά καλλονή.

View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Τι είναι η aerial yoga;

Η εναέρια γιόγκα αποτελεί μεγάλη τάση στον χώρο του fitness τα τελευταία χρόνια και αποτελεί έναν συνδυασμό από αναπνοές και στάσεις της γιόγκα με ακροβατικές ασκήσεις.

Στην aerial yoga εκτελούμε τις κλασικές στάσεις της γιόγκα, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε και τις απαραίτητες αναπνοές, ενώ παράλληλα εκτελούμε ακροβατικές κινήσεις με τη βοήθεια μιας αιώρας. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ειδικό πανί, εξαιρετικά ανθεκτικό, ώστε αντέχει πολύ μεγάλο βάρος. Η αιώρα έχει μήκος 6 μέτρα και πλάτος 2 μέτρα και είναι ίδια με αυτή που χρησιμοποιείται και στα εναέρια ακροβατικά.

Πολλοί συγχέουν την aerial yoga με τη yoga swing, αφού και οι δύο περιλαμβάνουν αιώρηση. Στη yoga swing, όμως, αντί για πανί υπάρχει μια άλλου τύπου κούνια με χερούλια και μικρότερο ύφασμα, ενώ έχουν και διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, αφού η κούνια δεν παρέχει τη δυνατότητα εκτέλεσης ακροβατικών, οπότε ουσιαστικά εξασκούνται οι στάσεις της γιόγκα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024