Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία καπετάνιου: Ο φίλος του απαντά στη «μαύρη χήρα» της Αργολίδας

Δολοφονία καπετάνιου: Ο φίλος του απαντά στη «μαύρη χήρα» της Αργολίδας

«Δεν έχει καμία βαρύτητα η κατάθεσή της και τίποτα από αυτά που έχει πει δεν ισχύουν» απαντά ο φίλος του θύματος στις κατηγορίες της χήρας, ότι ο ίδιος «ήταν άμεσος συνεργός αν όχι αποκλειστικός δράστης».

Στα όσα υποστήριξε η χήρα της Αργολίδας περί συνέργειας, απαντά ο αδελφικός φίλος του καπετάνιου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στην αυλή του σπιτιού του φίλου του, το Δεκέμβριο του 2014.

Η 41χρονη κατηγορούμενη για το θάνατο του συζύγου της, Θανάση Λάμπρου, ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του «ήταν ο άμεσος συνεργός στο έγκλημα, αν όχι αποκλειστικός δράστης».

«Δεν έχει καμία βαρύτητα η κατάθεσή της και τίποτα από αυτά που έχει πει δεν ισχύουν» είπε μιλώντας στο Star φίλος του άτυχο άντρα.

Η Δήμητρα Βούλγαρη ενώ στην αρχή υποστήριζε ότι ο φίλος του θύματος δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση, μεταγενέστερα σε κατάθεσή της κατά την προκαταρκτική έρευνα που διεξάγεται για τυχόν συμμετοχή του φίλου του θύματος στη δολοφονία, άλλαξε τοποθέτηση.

«Αλλάζει γνώμη και πέφτει σε αντιφάσεις. Δεν έχει καμία βαρύτητα η κατάθεση της και τίποτα από αυτά που έχει πει δεν ισχύουν. Χαίρομαι που είμαστε αντίθετοι, δε θα ήθελα να συμφωνούν οι απόψεις μας. Αυτή παίζει το τελευταίο της χαρτί» συνέχισε.

Η χήρα στην κατάθεσή της, παραθέτει μια σειρά από λόγους, που σύμφωνα με την ίδια ο φίλος του θύματος είναι άμεσος συνεργός. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, το έγκλημα έγινε στην αυλή του σπιτιού του, βρήκε το πτώμα πρώτος απ’ όλους, αντί να καλέσει σε βοήθεια κάποιο γείτονα κάλεσε τον δικηγόρο του, πέταξε όλες τις σφαίρες του όπλου καθώς και ότι βρέθηκε πυρίτιδα στο χέρι του μετά το έγκλημα.

«Πέταξα τις σφαίρες πάνω στον πανικό μου… όσο για τα υπόλοιπα δεν ισχύει τίποτα» είπε ο επιστήθιος φίλος του θύματος.

Όσον αφορά στο προς εξέταση δείγμα από το χέρι του σχετικά με την ύπαρξη πυρίτιδας, ο ίδιος δήλωσε ότι «δεν ήταν κατάλοιπο πυρίτιδας. Έχω την έκθεση στα χέρια μου και δεν λέει κάτι τέτοιο» και συμπληρώνει ότι την ώρα που έγινε το έγκλημα ο ίδιος ήταν στο μαγαζί του.

Στους ισχυρισμούς περί πίεσης για ψευδή κατάθεση μαρτύρων, εργαζομένων στο μηχανουργείο του ο ίδιος απαντά ότι «αυτό δεν το θυμάμαι να υπάρχει σε καμία κατάθεση», ενώ αναφερόμενος σε αντιφάσεις μεταξύ των καταθέσεων των μαρτύρων, ο φίλος του θύματος σχολίασε ότι «μια κατάθεση είναι, που στην ουσία δεν ισχύει αυτή η κατάθεση. Ο μικρός κάπου πιέστηκε και έλεγε σε όλα ναι. Μετά κατέθεσε και στο δικαστήριο και στον ανακριτή ότι επειδή ήθελε να τελειώνει έλεγε σε όλα ναι».

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος καπετάνιος είχε βρεθεί νεκρός με δύο σφαίρες, μία στο κεφάλι και μια στο θώρακα στην αυλή του σπιτιού του φίλου του στις 8 Δεκεμβρίου του 2014. Εκείνος ισχυρίζεται ότι βρήκε τον 42χρονο, ημιθανή.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024