Αγωνία για Γκάμα στον Άρη: Φόβοι για ζημιά στον χιαστό
Ο τραυματισμός του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού του Άρη Μπρούνο Γκάμα ενδέχεται να είναι πιο σοβαρός απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, καθώς υπάρχουν φόβοι για ζημιά στον χιαστό
Ανησυχητικά είναι τα μαντάτα, μετά τον τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα στο ματς του Άρη με τη Λαμία (1-0).
Ο Πορτογάλος ακραίος τραυματίστηκε στο 11ο λεπτό του αγώνα (δέχθηκε χτύπημα από τον Μπεχαράνο), με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι και να αντικαθίσταται από τον Μενέντεθ.
Αρχικά οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Άρη έλεγαν ότι δεν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό, όμως λίγες ώρες μετά η αισιοδοξία έδωσε τη θέση της στην ανησυχία. Οι νέα ενημέρωση που υπάρχει κάνει λόγο ότι ενδέχεται ο Γκάμα να έχει υποστεί κάτι σοβαρό. Ακόμη και ρήξη χιαστού! Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει επίσημη γνωμάτευση, καθώς ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική το πρωί της Τρίτης (15/1).
Οπως εκτιμά ο γιατρός του Άρη, από τη στιγμή που το γόνατό του δεν πρήστηκε φαίνεται να αποφεύγεται η ολική ρήξη. Από την άλλη όμως ελοχεύει ο κίνδυνος να έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι του γονάτου.
Πλέον μένει να δούμε το ακριβές χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ο Γκάμα για να αποθεραπευτεί με τον ένα μην να είναι το μικρότερο δυνατό…
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)
Η 2η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ παραμένει στο +5 από τον Ολυμπιακό και το Football Meets Data παρουσίασε το γράφημα με τη διακύμανση στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η Σίτι νίκησε την Άρσεναλ με 2-1 και μείωσε τη διαφορά στο -3, έχοντας ένα ματς λιγότερο, ενώ πλέον έχει πάρει και την ισοβαθμία. Το πρόγραμμα των δύο μέχρι το φινάλε της Premier League.